Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Intimplasztika, vélemény?

Intimplasztika, vélemény?

Figyelt kérdés

Van egy olyan gondom, olyan sok bőr takarja a csiklom, h őszinte leszek nem tudom simogatni. És baromira érzékeny. Mennyibe fájna leszedetni azt a sok bőrt? TB-re is menne, ha pl nem szellozik és gombasodik néha? Télleg akkora bőr van rajta, h a párom, de még nőgyógyász is alig találta meg. Micsinaljak??!

24/N

2012. okt. 30. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tb csak akkor fizeti a plasztikai műtétet, ha egészségügyileg indokolt. De Neked ilyen ok nincs, csak nem tetszik a puncid.
2012. okt. 31. 09:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen műtét /hoodectomy/ sokat olvastam már róla angol nyelvű oldalakon.Azok a nők akiknek megcsinálták nagyon jót írtak róla!
2012. okt. 31. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az USA-ban 3500S, nyugaton 3000E Itt kb. 200000-250000Ft

Ha sikerül TB-re akkor ingyen van.

2012. okt. 31. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Indonéziában és Malajziában 50S Azaz ötven USA dollár!
2012. okt. 31. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Érzékeny a csiklóm. Mostani párom nyúlt hozzá először és fájt! Eddig a bőrön keresztül volt simogatva. És nagyon rossz, h simogatnom kell, h elélvezzek, mert így nem tudom simogatni őt. Amikor felszedem a bőrt egy ideig izgat a pénisze vagy a szőre, de állandóan ott kell tartanom a kezem, h ne menjen vissza a bőr vagy simogatnom kell, de bőr felett. Remélem érthető így a problémám.

Jah és a nőgyógyásznak mutattam és úgy jött szóba, h nem találta meg. Illetve alig.

A másik probléma, h nem lehet a bőr miatt szabadban pisilni, mert összevissza pisilok mindent... Csak WC-n idegen helyen alaposan fölé hajolva... Itthon persze ráülve.

Szerintetek mehet Tb-re, ha ekkora problémát okoz? Teljesen kész vagyok tőle! Utálom néha szívem szerint levágnám magam, annyira zavar!

2012. okt. 31. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
2012. okt. 31. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Igen sajnos a magyar nyelvbe egységesen mindet női körülmetélésnek hívják. Sajnos így jött át. Pedig a semmi köze nincs mivel anatómiailag nem egyezik meg a férfi körülmetéléssel. Az akkor olyan lenne mintha a fiúknak a makkját is levágnák. Mert a csikló a férfi makknak felel meg, a nagyajkak pedig a férfi herezacskónak. A nőknél a kisajkak és a csikló fedő bőr felel meg a férfiak fitymájának.

Külföldön excision és infibulacio a neve, FGM, Female Genital Mutilation) a gyüjtő neve. Az igazi női körülmetélés angol neve "hoodectomy". Próbáld csak ezt beírni a keresőbe, és meglátod mennyire elterjedt ez a nyugati világban. Illetve nem írnak róla olyan szörnyűségeket mint a másik két változatról. Sőt akinek megcsinálták az csak jót ír róla! Mi ebben egy kicsit le vagyunk maradva. Az USA-ban azért lobbiznak, hogy 16-18 éves korban az első nőgyógyászati vizsgálaton minden lánynak fel kelljen ajánlani az orvosnak, ezt a kis beavatkozást. Éppen úgy ahogy a fiú gyermekek megszületésekor a körülmetélést. Indonéziában és Malajziában most is 50S-ért megcsinálják bárkinek ez az USA-ban 3000-3500S, a plasztikai sebészek jól keresnek vele. Igen nagy az igény rá!

Olvastam kérdésben fórumon, hogy egy amerikai anyuka azt kérdezte: "Hogyan vehetném rá, a fiam barátnőjét a körülmetélésre? Mivel mi mindannyian körülmetéltek vagyunk." Vagyis az egész család! Papa, mama, gyerekek, és feltehetően a lány gyerekek is!

Marilyn Montoe-nak is volt az 50' években ilyen műtéte.

[link]

[link]

[link]

Ezeken az oldalakon olvashatok utána. Aki veszi a fáradságot és utána olvas az látni fogja, hogy mi a különbség a kettő között. Amit mi ismerünk női körülmetélésnek és ami a valóság!

Nem is olyan szörnyű mint ahogy a feminista szervezetek leírják.

Egyébként Angliában ez beállítás megbukott. Ugyanis aki legjobban küzd ellene és azt állítja, hogy őt is "körülmetélték" Szomáliában gyermek ként.Waris Dirie Londonban született és második generációs szomáliai bevándorló. Tehát nem történhetett meg vele az amit leír. /Esetleg az anyával./

Biztos, hogy szörnyű egy nőnek, vagy kislánynak át élni, de nagyon sok hazugság is kering ezzel kapcsolatban!

Én csak azt szeretném, hogy mindenki lássa a kettő közti különbséget, és ne mondjon véleményt arról amit pontosan nem is ismer!

2012. okt. 31. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Egy Texas-i lány megtette néhány éve. Levágta saját magának.

Beszámolója olvasható egy angol tetoválással és test ékszerekkel foglalkozó oldalon.

2012. okt. 31. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha valóban érdekel a kérdés írj privát!
2012. okt. 31. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezd meg a nőgyógyászod... Felteszem ő többet tud mondani a TB-s ellátásokról...
2012. nov. 7. 09:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!