Tudtok olyan orvost, aki orrplasztikát orrsövényműtéttel együtt is végez?
A plasztikai sebészek általában nem végeznek ilyet, hanem odahívnak egy fül-orr gégészt a műtéthez, aki előbb megcsinálja az orrsövényedet, és gondoskodik róla, hogy a légzésed perfektül működjön a műtét után is. Aztán jön a sebész a finom munkákkal.
Az orrsövényferdülés műtétét támogatja az állam. TB alapon megcsinálhatod, így maga a plasztika annyival olcsóbb lesz. Számíts a két műtét között gyógyulási idővel!
Az előző vagyok: bizony hogy TB támogatással is lehet plasztikáztatni! Pl. túl nagyok a cicijeidet, zavarnak a munkában, bla-bla. Boxoló vagy, ebből élsz, beverték az orrod megint. Mindkettőre tudok élő példát! De kis korrekció esetében tuti nem.
Orrsövény műtét nem változtat az orrod külső formáján.
Az orvos válaszol
Jelige Téma Dátum
a ferde orrú lány n.b. 2012.08.31.
Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, h támogatja e a TB az orrsövényferdüléssel kapcsolatos orrműtéteket? Szeretném ugyanis megműttetni, és gondoltam, hogy akkor egyben már a korrekciós műtétet is el lehetne végezni. A csatolt képen jól látszik orrom ferdesége, ezt szeretném megcsináltatni. Válaszát előre is köszönöm: Diána
Dr. Varga Klára
Kedves Diána! Az orrsövényferdeség műtéti megoldását az OEP támogatja azonban az orrplasztikát nem. Nekem nincs OEP finanszírozásra lehetőségem, már csak magánpraxisban operálok, így, ha hozzám jön, sajnos a támogatásra nem számíthat. Üdvözlettel: Dr. Varga Klára
Tervezem hogy elmegyek hozzá, elvégre mit veszíthetek, ingyenes a konzultáció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!