Barnitókrémet használok, nem fog a szoli? Nem lehet a kettőt együtt? Nem előtte kenem be magam nyilván.15 percet vagyok állóba és nem fog, pedig nem első alkalom!
Önbarnító és szoli együtt?! o.O
Miért nem használsz szolikrémet?
Ha meg a szoli nem barnít, akkor sz@rnak a csőcserére, menj át másik szalonba..
Semmiképp ne használj szolit és barnítókrémet együtt. Vagy az egyik, vagy a másik. Sokáig én is hófehérke voltam és 2-3 szolit kipróbáltam, mire megtaláltam egy olyat, ami tényleg barnít. Ha már negyed órákat mész és nem fog semmit, akkor hagyd a francba, mert ott nem foglalkoznak azzal, hogy karbantartsák és már elhasználódtak a csövek. Menj át másikba (de csak 9 perccel indíts, mert lehet, hogy az erősebb)
Az egy dolog, hogy olyan típusú a bőrööd, hogy nehezen barnulsz, de ha ennyi szolizástól nincs szined, az már nem a te hibád. Ja és a lábad később barnul, bármilyen jó a szoli. Nem kell félni, hozzá fog barnulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!