Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mell plasztika vs. Kicsi mell?

Mell plasztika vs. Kicsi mell?

Figyelt kérdés

talán épp hogy az A-t eléri a mellem, rettenetesen kicsi. Emiatt óriási kisebbségi komplexusom van, nem érzem jól magam a bőrömben, más problémám nincs magammal, nem mondom azt, hogy egy szépség vagyok, csak hogy a többi részemmel úgy-ahogy meg vagyok barátkozva. de a melleim... egyszerűen nem is szeretek rájuk nézni. Sokszor elgondolkoztam már plasztikán, de sokan írják, hogy a természetes a legszebb. Most akkor nagy legyen, vagy természetes? Lehet, hogy valaki el tudna fogadni így is, csak sajnos én nem vagyok képes önmagamat elfogadni.

20/L

2012. szept. 29. 23:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a linkeket nagyon köszi, azt hiszem tényleg elsősorban el kéne fogadnom magamat így, és találni valakit, aki önmagamért szeret. :)
2012. szept. 30. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
De ha egx képeet töltesz fel sztem mindenki azt fogja mondnai amit lát!
2012. szept. 30. 21:04
 13/14 bagoly11 válasza:
50%
Nekem 70A-s mellem volt. 15 évig tipródtam megmüttessem e, és próbáltam ennek az "elfogadom magam" szövegnek eleget tenni. Nekem nem sikerült, hiába tetszettem igy a férjemnek vagy másnak, de engem zavart! A mindennapi életben is. Zavart hogy nem tudok felvenni egy dögös bikinit, egy kivágott ruhát, mert valljuk be lapos. Zavart hogy nem tudok csak agyon pussolt melltartókat, szivacs csodákat felvenni amik kényelmetlenül csúszkáltak a mellkasomon és nem éreztem természetesnek, magamnak. Végül 1 éve rászántam magam a mütétre. Életem egyik legjobb döntése volt! Inkább már azt bánom nem tettem hamarább. Csodálatosan érzem magam! Imádok öltözködni, és jobban imádom a testem mint eddig valaha. A melleim nagyon szépek, és puhák. Nem kell elhinni minden rémterjesztést a szilikon mellről, mert sok függ attól hová kerül és mekkora stb. Az enyémről nem mondani meg hogy az. Imádom hogy minden ruha tökéletes rajtam és gyönyörü homokóra alkatom lett, nem kell agyon szivacsozott melltartókat felvennem. Most 70D-s lett a méretem és nagyon boldog vagyok ezzel az új külsőmmel. Ez a kisugárzás pedig mindenkinek szembetünő és csak pozitiv visszajelzéseket kaptam :)
2012. okt. 1. 08:14
 14/14 ekeke ***** válasza:
Mán bocsi, de majd amikor a szerelmed óriásiakat röfög rajtad és te meg énekelsz és sikoltozol esténként, hirtelen mély elégedettség lesz úrrá rajtad és hálás leszel a testedért. Ezeken kell dolgozni, nem egy adaton. (egy kan)
2012. okt. 11. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!