Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyan legyek elégedett, ha...

Hogyan legyek elégedett, ha nem vagyok az?

Figyelt kérdés
Mindent utálok magamon, és hihetetlenül telhetetlen vagyok. Nem akarok mű nő lenni ( és a pénz miatt meg sem tudnám tenni, sajnos) , de ha tehetném a fejem búbjától a lábujjamig mindent átszabatnék magamon. De van is rá okom. Olyan a homlokom, mint egy férfinak, kiáll egy gusztustalan csont, emiatt a szemöldököm is olyan, mintha lent lenne nagyon. Az orrom olyan, mint egy krumpli, az egyik mellem 3szor akkora, mint a másik és gusztustalanok, a mellbimbóim is nagyok, a hasam nagy, a lábujjaim degeneráltak, a csípőm meg szélesebb a fenekemnél, a bordám meg akkora, mint egy marhának. Nem panaszkodni akarok, de ez az igazság. Itthon amikor mondom mindig azt hallgatom, hogy negatív vagyok, elégedetlen, hálatlan a sorshoz. Tudom, hogy lehetnék rosszabb helyzetben, például 3 ujjal, vakon vagy egyéb fogyatékossággal. Én sajnálom az olyan embereket, tényleg, nagyon, de attól még nem tudok örülni annak, ahogyan Isten megteremtett. Pedig mivel mindig csak elégedetlenkedek folyamatosan ver, de nem tudok másmilyen lenni. Minden nap elhatározom, hogy nem leszek ilyen, de minden nap meg is szegem, mert nem megy. 2 nap múlva lenne egy Tb által finanszírozott mellplasztikám, de az se jön össze, mert beteg lettem... de már meggyógyultam volna, ha nem lenne asztmám és orrsövény ferdülésem, mert ezek meghosszabbítják a náthát. A következő időpont hónapok múlva lenne, pénzért. Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire szerencsétlen? Én próbálkozom, de nem megy. Amúgy még csak 18 éves lány vagyok és már most így kínlódom, és nem unalmamban és elkényeztetve sem vagyok, elég sok kritikát is kapok otthon.

2012. szept. 24. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Alakíts magadon, már amin lehet, pl fogyni, edzeni, stb. A nem épp szép arcon is segít mondjuk egy szépen kiszedett szemöldök, divatos szép frizura, kis smink. Ezek nélkül például én sem vagyok szép. Csontjaiddal persze nem tudsz mit kezdeni, de meg kell találni a hozzád illő ruhastílust és ellensúlyozni a széles csípőt meg a többit. A műtétet meg csak el lehet halasztani, ha betegség miatt nem tudsz menni.
2012. szept. 24. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudod, én sem vagyok megelégedve magammal, sőt szinte mindenkit szebbnek látok mint én, de semmi sem tudna rávenni arra, hogy kés alá feküdjek. Főleg, hogy a nők 90%-a nincs megelégedve magával, még akkor sem, ha tényleg szép, szval lehet hogy csak te látod ilyen drasztikusan a dolgokat :)
2012. szept. 24. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát így ránézésre lehet, hogy sok embernek nem tűnik fel, de akivel sokat találkozom annak már igen. A csípőm sem széles csak szélesebb a fenekemnél:S Így meg hülyébben néz ki, mintha széles lenne, de sajnos nem tudok vele mit kezdeni, csak a fenékimplantátum segítene rajta, de az már túlzás. A műtétektől meg nem félek, nem tudom miért, amikor sokszor bolhából elefántot csinálok, de az nem riaszt vissza.

2012. szept. 24. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
a nagy homlokodat orvosold frufruval! egyébként most néztem végig a Tetőtől talpig című műsor összes részét a youtube-on, nagyon sokat segít az alakjukkal elégedetlen nőkön. útmutatást kapnak öltözködésben, hajban, sminkben. mindenféle alkatú nő szerepelt már, biztos valamelyikben ráismersz önmagadra.
2012. szept. 27. 10:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A homlokom mérete normális, csak kiáll a szemöldökömnél egy csont, próbáltam a fru frut, de nekem nem állt jól, mert kerek a fejem:S
2012. szept. 28. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!