Miért szilikon mell ellenesek a pasik?
1/17 anonim válasza:
A természetes szépséget jobban kedvelik!90%ban:)
2012. szept. 6. 17:26
2/17 A kérdező kommentje:
Értem én, a "természetes jobb" de a férfiak 90%-a szóba sem áll olyan nővel akinek extra kicsi mellei vannak. Ha egy olyasvalaki megműtteti magát, hogy végre nőnek érezhesse magát, azt miért kell elítélni?
Irigyek? Én nem szeretném ha melleim lennének.
Műanyag. Műanyag mell, műanyag száj, műanyag nő, az égegyadta világon semmi izgalmas nincs benne. Felesleges levetköznie, mindent tudok előre.
Állatias ösztöneim kielégitem, de a felfedezés izgalma elmarad.
2012. szept. 6. 17:32
"a férfiak 90%-a szóba sem áll olyan nővel akinek extra kicsi mellei vannak"
Ez simán nem igaz.
2012. szept. 6. 17:34
5/17 A kérdező kommentje:
De akinek egyáltalán nincs melle, arra a legtöbb férfi nem tud nőként tekinteni, hanem valami "semleges lényre" és kész.
Én kifejezettem szeretem a műcicit, de nem mond el senkinek se :D
2012. szept. 6. 18:39
én nézni sem szeretem őket, gusztustalan, természetellenes.
2012. szept. 6. 19:58
Sztem nem arra fújolnak, ha AA-s mellből csináltatsz mondjuk B-t vagy C-t, hanem ami olyan, hogy nagyobb, mint a nő feje és kb. futás közben sem mozdul egy centit sem arrébb, annyira feszes. Olyan, mint egy túltöltött tejes zacskó.
2012. szept. 6. 20:55
Én imádom a szilikonmelleket néha kicsit túlságosan is igenis legyen melle egy nőnek legyen önbizalma ezáltál, legyen szexi emiatt!!
[link] Ezek a mellek is gyönyörű ahogy kiemelkedik a formája a feszessége az a tudat hogy ott van benna valami amitől ilyen gyönyörű nagy már ez izgató és elégültséggel tölt el!!! Ez a csúfolgatás pedig nevetséges a 100-ból 1 van aki nemet mondana a linkelt csajra!!
F/22
2012. szept. 6. 21:40
Te nagyon hülyén gondolkodsz, nekem nincs mellem szinte egyáltalán, és mégis minden pasinak tetszek, és kösz, de nőként tekintenek rám, méghozzá nagyon szép nőként, egyáltalán nem számít a mellméret. A szilikonmellel nem tudom kinek mi baja... de én sose csináltatnék, mert értelme nincs.
2012. szept. 7. 00:33
Kapcsolódó kérdések: