Szerintetek mit tegyek? Műttessem meg magam?
Figyelt kérdés
Kisgyermek korom óta van egy születési rendellenességem.Az egyik lábujjam sokkal vastagabb mint a másik és a köröm is nagyobb rajta.Szemmel látható a különbség.Már vagy 3éve nem járok ez miatt strandra mert nagyon szégyenlem hogy megnézik és kinevetnek.Kisebb koromban még nem érdekelt de most hogy felnőttem egyre jobban idegesít.Gondolkodtam plasztikai műtéten is.ti mit tennétek megműttetnétek vagy hagynátok és mennétek strandra mert nem nézik?Várom válaszaitokat!2012. aug. 28. 10:06
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. aug. 31. 09:18
12/19 anonim válasza:
Nekem meg két bokám van a bal lábamon, de még örülök is neki. Eszem ágába se vetetném le!
13/19 anonim válasza:
Hát igen, ez hozzáállás kérdése. Szerintem senki se szokott lábujjakat nézegetni a strandon. Senkit nem érdekel. DE ha téged ennyire zavar, hogy évek óta emiatt nem mész strandra, és nem félsz egy műtéttől, és van is rá pénzed, akkor szerintem csináltasd meg.
14/19 anonim válasza:
melyik lábujjad az ami vastag annyival? lány v fiú vagy? nekem mindkét lábamon de főleg ajobbon a 2. lábujjam olyan görbe hogy a köröm is elig látszik rajta x'D annyira le van görbülve..kiskoromban sírtam hogy nem látszik ha ki van lakkozva és még mai napig is páran viccesnek találják, volt hogy zavart de most már én is röhögök rajta xd
16L
15/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,a nagy ujjam a bal lábamon.
2012. szept. 7. 13:43
16/19 anonim válasza:
Nekem a második lábujjam nagyobb. Ráadásul úgy, hogy a jobb lábamon kb 1cm-rel nagyobb, mint a bal lábamon. Szóval nem ugyanolyan a 2lábamon. Rajtam is nevettek amikor látták. Utáltam is a tanga papucsot, de mostmár szinte csak azt hordok. Régen a suliban tesi órán mindenki megmutatta a lábujjait és mindenkinek volt valami érdekessége. :-D Én nem műttetném meg. Ez az ismertető jelem.
17/19 anonim válasza:
Szerintem se műttessed meg. Nagyon kevés embernek vannak tökéletes lábujjai. Az egyetlen ciki dolog ami lehet velük, ha gombások, ápolatlanok, egyébként meg akármilyenek is egyáltalán nem gáz, hidd el nekem. Nyugodtan menj strandra, ha gondolod nézd meg más emberek lábujját, és nevess rajtuk :)
18/19 anonim válasza:
Szerintem se kellene megműttetned. A strandon nem nézik, ha valaki meglátja, szerintem az se röhögne ki (én legalábbis nem szoktam senkit)
Ismerősömnek olyan kis nyomi a kislábujja, eléggé feltűnő, mégis egész nyáron szandálban és papucsban járt. Senki nem szólt egy rossz szót se :)
19/19 anonim válasza:
Hidd el,strandra nem azért mennek az emberek,hogy a másik lábujjait nézzék :D szép is lenne,egyébként én már maga a lábfejemet utálom,mert nagy és széles és a második lábujjam mindkét lábamon befele hajlik,kiskoromban én is utáltam,megfogattam,hogyha nagy leszek megműttetem,és tessék itt vagyok ugyanazokkal a csálé lábakkal és ha fizetnének se műttetném meg,mert már annyira hozzám "nőttek" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!