Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Műttessem meg magam?

Figyelt kérdés
Kisgyermek korom óta van egy születési rendellenességem.Az egyik lábujjam sokkal vastagabb mint a másik és a köröm is nagyobb rajta.Szemmel látható a különbség.Már vagy 3éve nem járok ez miatt strandra mert nagyon szégyenlem hogy megnézik és kinevetnek.Kisebb koromban még nem érdekelt de most hogy felnőttem egyre jobban idegesít.Gondolkodtam plasztikai műtéten is.ti mit tennétek megműttetnétek vagy hagynátok és mennétek strandra mert nem nézik?Várom válaszaitokat!

2012. aug. 28. 10:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

szerintem senki nem fogja figyelni a lábujjad...

én sem figyelgetem a strandon más lábujját

2012. aug. 28. 10:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
engem baromira nem zavarna, ha valakinek nagy lenne a lábujja,akit meg zavar,azzal ne is barátkozz:)
2012. aug. 28. 10:23
 3/19 anonim ***** válasza:
nagyon kevés olyan embert láttam, akinek normálisak lennének a lábujjai. Nekem kettő-kettő félig össze van nőve, sőt még egymás felé is néznek, a kislábujjam meg nagyobb mint az utolsó előtti. :) A körmöd legyen rendben és ezentúl senkit nem fog érdekelni!
2012. aug. 28. 10:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele. nekem meg a kislábujjam nagyon béna.. kb köröm sincs rajta XD
2012. aug. 28. 10:35
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ne viccelj már...senki nem nézi a másik lábujjait...ha elmennél strandra, látnád hogy sokkal feltünőbb dolgok is vannak ott mint egy lábujj...
2012. aug. 28. 10:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon zavar, műttesd meg. Nekem egy kiskori heg van az oldalamon, én emiatt nem szeretek strandra menni. Teljesen megértelek. : )
2012. aug. 28. 11:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 28. 14:06
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
szerintem vannak, akik megnézik, és biztos akadnak olyanok, akik nevetségesnek találják. A te döntésed, hogy mennyire zavar. Én megműtetném
2012. aug. 30. 08:33
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom a lábujjaimat :D

De azért megyek strandra.. senki nem szokta nézegetni :)

Szerintem hagyd, és menj nyugodtan :)

2012. aug. 30. 09:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Én megműttetném. Évek óta nem jártál strandra? Tudod, sok ember nem érti a másik embert miért fekszik kés alá, ez és az miatt, mert ők nem látják kirívónak azt amit Te annak látsz. De itt van a lényeg: TE mit látsz annak. Ha Te elégedett vagy magaddal, mert belevágtál és sikerült, és megcsináltad, akkor az elégedettségedet, és a pozitív a kisugárzásod, más is látni fogja. Tegyél meg mindent h jobban érezd magad a bőrödben! A végső döntést úgyis Te fogod meghozni, mi csak tanácsokat adunk....
2012. aug. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!