Orrműtét? (képpel)
Sziasztok!
Egy kérdés miatt fordulok hozzátok.
A közel jövőben szeretném megműteni az orromat mert undorítónak tartom. Nagy és a formája sem tetszik. Egyéb iránt régóta szenvedek miatta önbizalom hiányban is. Egyszerűen gyűlölőm.
Szerintetek ezt meg lehet műteni? Nagyon szeretnék kisebb orrot.
Köszönöm, hogy elolvastad!
Kép: [link]
Kedves kerdezo! Engedd meg,hogy felvilagositsalak valamirol:te nem tudod mi az a nagy orr.A te orrod nekem nagyon tetszik,kicsi es szepen ivelt! Ahogy lattam,a fogsorod is gyonyoru.Tehat,kerlek szepen NE gondold egy percig sem hogy nagy az orrod!!! Kisebb orr mar csunya lenne es nem lenne termeszetes hatasa.
Te szep vagy es abszolut butasag,hogy ilyesmin szomorkodsz!! Kerlek fogadd meg a tanacsomat! (Amugy szivesen cserelnek az en orrommal egy ilyenert.Tudom mit jelent hogy emiatt szenvedj,en is sokat szenvedek es az onbizalmamat is jocskan csokkenti.:( De nallad nincs ilyen gond! Elhiteted nekem!)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Jól esik, hogy ilyeneket írtok de sajnos csak zavar :( . De azért már néha próbálok vele megbékélni.
Majd még meglátom mi lesz.
Köszönöm még egyszer!
Hat, itt mindenki nagyon kedves, de azert érthető, hogy a kedvezőnek nem tetszik...
Szerintem muttesd meg, de ha utana sem tudod elfogadni magad, akkor tenyleg menj cihologushoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!