Ha egy profi plasztikai sebésszel (Jósvayira gondoltam) műtettem meg az elálló fülemet eredményes lesz? Tovább infó lent
Figyelt kérdés
nos tavaly megműtettem a fülemet mert túlságosan elállt. Nem plasztikai műtét volt, hanem rendes TB műtét. Nem voltam megelégedve a munkával mert még mindig eláll de természetesen jobban néz ki mint az előtt volt. Ha egy profi plasztikai sebésszel csináltatom meg (én Jósvayira gondoltam) lesz valami eredménye is? nyílván nem kell, hogy teljesen rá legyen simulva a fülemre, de párhuzosan helyezkedjen el a fülem mellett... (kb 0,5-1 cm közti eltérés)2012. aug. 23. 19:41
1/7 A kérdező kommentje:
simulva a fejemre*
2012. aug. 23. 19:42
2/7 anonim válasza:
szerintem jobb lesz ,hisz fizetsz érte
3/7 A kérdező kommentje:
helyezkedjen a fejem mellett* bocsi csak siettem..
2012. aug. 23. 19:43
4/7 anonim válasza:
Ez itt nem a reklám helye, de Jósvay dr. urat 100 százalékban merem ajánlani. Van ismerősőm, akinek ő hozta helyre a füleit, egy más által végzett rossz műtét után. Ha bővebb infóra van szükséged, keresd a hoxa.hu Fülplasztika fórumát! ;)
5/7 joci 2000 válasza:
Minek plasztikáztatod magad te barom ki adsz egy csomó pénzt azért ,hogy a füledet arrébb rakjad és van rá egy csomó esély ,hogy még jobban elis rontják.
6/7 A kérdező kommentje:
ne baromozz nem áll jó neked...
2012. aug. 31. 19:23
7/7 anonim válasza:
Na, megműttetted újra a füledet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!