Szétálló fülek? Para
Én tudok neked tanácsot adni.
Nekem is régebben szétálltak a füleim, mikor felsős voltam. Kaptam is érte gonosz megjegyzéseket a barátnőimnek nevezett lányoktól, amik nem voltak kedvemre.
Sajnos az volt a baj hogy hallgattam rájuk, és számított az ő véleményük.
Egyet megtanultam: Aki gonosz megjegyzéseket tesz, az nem barátnő. Kár hogy ezt akkor nem tudtam megértetni magammal.
Tudom most nehéz elfogadni de fogadd el a füleidet úgy ahogy vannak, szereds őket, és fogadd el magad úgy ahogy vagy. Ha téged nagyon zavar a füled, és nem azért mert mások csúfolkodnak, hanem mert téged zavar akkor vágass egy olyan frizurát ami eltakarja.
De fontos hogy ezt csak és kizárolag önmagadért tedd ne másokért!! Mert te biztosan szép vagy ilyen fülekkel amilyennel születtél.
Én sem műtettem meg, most 20 éves vagyok azóta valahogy alakult a fejformám és már nem tűnik olyan elállónak. 18-20 éves korodig nem érdemes ilyen műtéteket csináltatni, mert addig még sokat alakulsz, változol..
Nem akarok a jellemelemzésbe belemenni. Ha nem akarsz vagy tudsz műtétet, akkor is van több lehetőség. Az egyik, hogy a fodrásszal beszéld meg, milyen frizura lenne alkalmas. De szóba jöhet esetleg a hajpánt/fejpánt, amit a füledre húzhatsz, és ezzel kész is.
Nem rábeszélni akarlak, de ha később úgy érzed, hogy megengedheted magadnak és szükség van rá, mindenképpen ajánlom a fülplasztikát. Én is 34 évesen vállaltam, mert muszáj volt, nem maradtak abba a megjegyzések. Azóta minden OK.
36/F
Legalább van valami egyediséged, valami karaktere az arcodnak! A nem annyira durván elálló fül szerintem is aranyos, és sok esetben szép keretet ad az arcnak :)
Ne zavarjon mások véleménye, ha goromba megjegyzéseket tesznek rád, akkor nyugodtan vágj vissza, elemezgesd csak ki az Ő minden hibájukat, mindjárt csöndesebbek lesznek :)
Pl. ha téged dumbónak csúfolnak, akkor egy ducibb csajra meg mondd azt, hogy "Nekem legalább csak a füleim méretesek, és nem az úszógumim. Miért hordod magaddal őket, félsz, hogy elsüllyedsz szégyenedben?"
Meg még ki lehet találni szaftos finomságokat, egy életre el lehet 1-1 ilyen hozzászólással hallgattatni a nemkívánatos népet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!