Elálló fül. Akkor ez beleszámítana?
Nagyon rosszul érzem magam amiatt mert elállóak és nagyok a füleim lány létemre. :/
Nem merem felkötni a hajam, mert nagyon csúnya. Legalábbis mikor utoljára felfogtam a hajam, akkor kiröhögtek, hogy milyen undorító. (egy modellcsaj osztálytársam a barátnőivel...)
Pedig annyira szeretném feltűzni a hajam, mert az arcomhoz szerintem szép lenne. (megnéztem úgy, hogy megfogtam a fülem.) Olyan rossz, hogy tesin sem merem felfogni a hajam, és nem bírok rendesen futni, meg pl bukfencnél egyszer elég durván rátérdeltem a hajamra, és egy csomó kijött. Halál ciki volt. Ráadásul nem hordhatom kivasalva sem a hajam, mert kiáll a fülem a hajamból. Olyan gáz volt mikor farsangon táncoltunk nyolcadikban pár lánnyal, egyenesítve volt a hajunk és úgy éreztem mindenki azt bámulja milyen undorító.
Azt hallottam, hogy ha lelki problémát okoz, akkor támogatja a TB. Ezek beleszámítanak? Csak, mert annyi pénzünk nem lenne sosem, de ha egy kicsit is beletámogatnának nyögve is összekaparnám a többi pénzt. Nagyon utálom a fülem.
15/L
Tegyél fel képet. Takard ki az arcod, ha akarod, csak a füleid látszódjanak. Szerintem nem is olyan vészes, ahogy te azt gondolod :) Sokkal egyszerűbb, ha azon dolgozol, hogy elfogadd magad így, mint hogy megműtesd. Hidd el, nem segítene az sem. Akkor más ürügyet találnál, miért "bámulnak". Ez csak paranoia, beképzeled.
És amúgyis: Ugyanúgy értékes ember vagy, bármit teszel, vagy bárhogy nézel ki, mint a többiek.
Ugyanez van velem is...
Júniusban,amíg még tartott a suli,nagyon meleg volt,ráadásul göndör a hajam,ezért még jobban befülledek.
Szóval akkor úgy oldottam meg,hogy fejpántot vettem fel,úgy fogtam össze a hajam,de ez nem bizonyult túl jó megoldásnak,mert fél nap után iszonyatosan nyom,fáj.Meg aztán csúszkál is,meg nem is néz ki túl jól,hiába olyan,ami illik a ruhához.
És a füleim nem csak hogy elállnak,de még hegyesek is,akik látták,azt mondták,olyan,mintha kobold lennék.
Csak nagyon közeli barátaimnak (lányok) mutattam meg,sírva röhögve mondták,hogy aranyos...:s
Nagyon zavarnak a füleim,így csak 1 féleképpen hordhatom a hajamat,amit utálok.Annyira szeretném összefogni néha,sőt,ha normális fülem lenne,mindig összefogva hordanám:(
A fiúk mindig kérdezgetik,hogy miért nem fogom össze néha a hajamat...
A változatosság gyönyörködtet,annyi variácó van,ahogy 1 szép hosszú hajat össze lehet fogni,és én egyikkel sem élhetek:(
És mivel más hibáim is vannak (pl. görbe a lábam,kicsi a mellem,picit nagy az orrom)nagyon megvisel lelkileg,hogy én még 1 normális fület sem kaptam az Úrtól. :'(
A műtéttel én is így vagyok,sajnos nem tudok róla semmit,de én is örülnék némi információnak.
16/L
Köszönöm, sok jóérzést kelt bennem az ilyen fajta erősítés, de sosem fogom tudni elhinni, hogy ez szép... :/
16/L
Sajnálom, hogy ennyire nem vagy megelégedve magaddal. :/
A fülemen kívül, engem nem zavar magamon annyira nagyon semmi, esetleg kicsit nagy az orrom. Ezt mondanám el magamról, de azért szeretem, mert anyunak is olyan van, és anya gyönyörű.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!