Elálló fül. Akkor ez beleszámítana?
Nagyon rosszul érzem magam amiatt mert elállóak és nagyok a füleim lány létemre. :/
Nem merem felkötni a hajam, mert nagyon csúnya. Legalábbis mikor utoljára felfogtam a hajam, akkor kiröhögtek, hogy milyen undorító. (egy modellcsaj osztálytársam a barátnőivel...)
Pedig annyira szeretném feltűzni a hajam, mert az arcomhoz szerintem szép lenne. (megnéztem úgy, hogy megfogtam a fülem.) Olyan rossz, hogy tesin sem merem felfogni a hajam, és nem bírok rendesen futni, meg pl bukfencnél egyszer elég durván rátérdeltem a hajamra, és egy csomó kijött. Halál ciki volt. Ráadásul nem hordhatom kivasalva sem a hajam, mert kiáll a fülem a hajamból. Olyan gáz volt mikor farsangon táncoltunk nyolcadikban pár lánnyal, egyenesítve volt a hajunk és úgy éreztem mindenki azt bámulja milyen undorító.
Azt hallottam, hogy ha lelki problémát okoz, akkor támogatja a TB. Ezek beleszámítanak? Csak, mert annyi pénzünk nem lenne sosem, de ha egy kicsit is beletámogatnának nyögve is összekaparnám a többi pénzt. Nagyon utálom a fülem.
15/L
Nekem is küldhetsz (VAS megye).
Na figyeljetek! Én pár éve létrehoztam egy fórumot a hoxa.hu-n, Fülplasztika topicnéven. Regisztráljatok, és gyertek oda. Ott már nagyon sokan túl vagyunk a fülplasztikán. Sok infót és tanácsot kaphattok. Nekem is írhat bárki priviben, ha bármilyen kérdése van. Egyébként ott is ear néven vagyok. Jó páran töltöttünk fel az adatlapunkra képeket, ez is nagy segítség lehet nektek! Nem tudom, ki melyik részén lakik az országnak, attól is függ sok minden. Éppen pár napja műtöttek egy fiút Bp-en, INGYEN, de erről még nem sok infóm van. Ha lesz, közölni fogom a fórumban. Amúgy 140-180 ezer Ft között van 2 fül műtéte. Én biztatlak titeket a műtétre, ez nem hiúság. Ezt csak az érti meg, aki ugyanebben a helyzetben van.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!