El lehet tüntetni?
chrome://newtabhttp//kepfeltoltes.hu/view/120818/457791185K_p12349_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valami ilyesmi csak kicsit messzebb.
El se altatnának? :O
És látszana utána valami?
Nálam úgy volt, hogy bementem a bőrgyógyászhoz aki megnézte és utána mehettem a sebészetre. Nem hiszem, hogy nagyon korhoz lenne kötve a beavatkozás és ha nem valami magán klinikára mész akkor elvileg ingyenes, mert a tb támogatja.
A műtét maga: Kapsz egy helyi érzéstelenítést majd kb 5perc alatt kivágja a doki és össze is varja. Nem vészes, kilehet bírni. Majd kb 10nap után visszamész varratszedésre aztán ennyi volt. Az főleg attól függ, hogy mennyire jól csinálta meg a doki (ezért is érdemes kerülni az sztk-s alkoholistákat), másrészt pedig, hogy genetika.
És látszana valami utána ?
Mondjuk engem már műtöttek, meg varrtak, is fehér heg maradt is.. Ugyan ilyen lesz ez is? meg fog maradni?
Huu szívesen megnéznék erről egy videót hogy csinálják Mondjuk az állnál hogy varrják össze?! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!