Igazi vagy plasztikázott a melled? Ha igazi, meg vagy vele elégedve? Ha megtehetnéd, akkor megműtetnéd? Ha plasztikázott, akkor szilikon vagy sóoldat? Hány köbcentis?
Figyelt kérdés
kort is írjatok.2009. júl. 19. 18:55
21/37 anonim válasza:
igazi...100B.es megvagyok vele elegedve..15L(tudom kicsit nagobb a kelletenel de ez van)nem tehetek en rola.
22/37 anonim válasza:
Igazi, és baromi kicsi, és ki van vele a f*szom.
Szóval legszívesebben feküdnék kés alá...
23/37 anonim válasza:
nekem is igaziak, de nem tetszik a mérete..:( mindenképp megcsináltatom minimum 80-ra
24/37 anonim válasza:
Igazi, de szülés után valszeg ha lesz rá pénzem megcsináltatom,de inkább csak a feszeségén javítanák, a mére attól is nő pár centit, ha már nem lóg!:) Amúgy most 75/B
25/L
25/37 anonim válasza:
nekem mű..:) Nem voltam vele megelégedve, ezért csináltattam meg, bár igaz még csak 19 leszek... szilikon:) nem a legdurvább, amiket ponroban látsz, de azért nem mondanám rá h igazi..:) és tökre szeretem, akárki akármit mond:)
26/37 anonim válasza:
És hól csináltattad és mennyiért?Nagyon fáj?
27/37 anonim válasza:
Igaziak, meg vagyok velük elégedve, semmiképp se műttetném meg, mert nagyon szépek, egyformák, gömbölyűek. Egy kicsit kicsik de sosem zavart, és a férjemnek is nagyon bejönnek :-)
28/N
28/37 anonim válasza:
Nem vagyok velük elégedett. Hatalmas nagyok, a melltartóméretem 75C vagy D. Alig kapok melltartókat, és többször is beszóltak már miatta... A barátnőim irigylik, de én utálom.
29/37 anonim válasza:
igazi (ilyen korban nem is lehetne más:D) de nem vagyok megelégedve vele. meg fogom műteni.
14/L
30/37 anonim válasza:
igazi,és nagyon zavar mert óriási melleim vannak,piszkálnak is miatta a suliban meg folyton megaláznak meg kiröhögnek,ugyhogy ige,ha elnne pénzem simán megműtetném magam
14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!