Igazi vagy plasztikázott a melled? Ha igazi, meg vagy vele elégedve? Ha megtehetnéd, akkor megműtetnéd? Ha plasztikázott, akkor szilikon vagy sóoldat? Hány köbcentis?
Műmellem van. 80/D-s melltartót hordok.
Nem mókázásból lett megcsináltatva.. Mellrákom volt, le kellett szedni mind a kettőt. Rá 3 évre megcsináltattam. Most már szóba is merek állni az emberekkel. :) Bár, igazinak jobban örülnék.. De ne legyek telhetetlen... :(
22/L
Igazi, 15 évesen nem is lesz más.
Nagyon meg vagyok velük elégedve,ahhoz képest,hogy kifejezetten utálom a testem.75/D-s melltartót hordok.
igazi, 85/C
teljesen meg vagyok vele elégedve, szerintem szép formásak, nem lógnak, pont jók.
19/l
Igaziak. Köbcentire nem tudom, de nagyon nagyok a melleim, aminek örülök, mert a férjem nagyon szereti őket. Viszont nem vagyok megelégedve azzal, ahogy állnak (a terhesség, szoptatás eléggé igénybe vette őket). Nem műtetném meg őket, de amúgy nem vagyok elégedett. Nem méretileg, csak hát lógnak. De a természetes mell előbb-utóbb mindenkinek ilyen lesz.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!