Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 17 évesen mit csináljak ezzel?

17 évesen mit csináljak ezzel?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és elég kövér voltam, de most elkezdtem fogyni, és ugyan a bőröm nem ereszkedett meg, de a mellem igen, és baromi rondának érzem magam ettől. Meg később is, mi lesz, nem merem majd egy fiú előtt levenni a melltartóm, mert így nézek ki? Mit csináljak? 17 évesen nem mehetek plasztikai műtétre...
2012. júl. 31. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vannak plasztikai műtétek amiket támogat a TB, ha jól tudom egy bizonyos mértékű fogyás utáni helyreállítás is ilyen. Háziorvosnál érdeklődj, hátha van megoldás.
2012. júl. 31. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem támogatná, mert nem annyira nagy dolog. Mármint neked elhiszem hogy az, de érted na. Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni.. És ne gondold, hogy ezzel senjkinek sem tetszenél.
2012. júl. 31. 23:23
 13/19 A kérdező kommentje:

Megértem, hogy nincs rá támogatás .

És nem hiszem, hogy van olyan féfi, akinek így is tetszenék :(

2012. aug. 1. 16:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért ha valaki sokat fogy, szinte törvényszerű, hogy megereszkedjen a melle/bőre. Ez tény. Szerintem inkább legyél büszke arra, amit elértél! Nem sokan bírnak olyan kitartással, hogy le tudjanak fogyni. :) Legyél büszke magadra!

Szerintem egy fiú is értékeli hogy mennyit szenvedtél az eredményért, és sokkal fontosabb szerintem egy nő alakja, mint a melle. De amúgy is. Szerinted ha egy pasi már elvitt az ágyig, és lehámozta a ruháidat, akkor pont a melled miatt nem akarna lefeküdni veled? :D ugyan már.... fekve amúgy is beesnek kicsit a mellek, tehát nem látszik.

Ui.: Engem sem a világ legszebb melleivel áldott meg a sors, pedig csak 16 vagyok. Az enyémmel az volt a baj h hirtelen nőtt nagyot. Fél év alatt semmiből C kosár, utána nem sokkal már D. De hát ez van, ezt kell szeretni... és ha te szereted, akkor a barátod is szeretni fogja, hidd el nekem! :)

2012. aug. 1. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Lányos apa vagyok és a következőket javaslom:

1. Az, hogy elkezdtél fogyni, nagyon jó, de még nem a végállomás. Kezdj el járni aerobic edzésre heti 3x és nyerd el a "végleges" alakodat. Edzd magad csinosra! Ez fontosabb, mint a mellforma. Legalább 1-1.5 év kemény munka... Nagyon jó a kettlebell is, ha vam rá lehetőség a közelben. A lényeg, hogy a nő nem csak mellekből áll...

2. A melleid miatti frusztrációt megértem. Nekem amúgy volt már olyan párom, akinek NAGYON csúnyák voltak a mellei, mégis NAGYON szerettem. Tehát nem csak ezen múlik, de azért ezen is.

3. Szerintem menj el önállóan egy plaeztikai sebészhez, vizsgálja meg, adjon javaslatot. A szüleiddel meg ne félj megbeszélni, nem gáz. Én simán megbeszélek ilyeneket a lányaimmal.

2012. aug. 2. 08:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bátorító válaszokat :) Talán majd sikerül elfogadnom, hogy ez van, és majd kitalálom, hogy mit is tehetek. Egyelőre folytatom a sportot, örülök annak, amit elértem, és próbálok olyan sportolási lehetőséget kitalálni, ami ezen segít.
2012. aug. 2. 09:13
 17/19 anonim ***** válasza:
CSak a mellkisebbítést támogatják azt is csak akkor ha a mirigyállomány kb felét kell kivenni
2012. aug. 2. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:

A megoldás az edzés. szépen elkezdesz tornázni és mozogni, valamint mellgyakorlatokat végezni, megfog az feszesedni hidd el :) eza gond h sokan nincsenek tisztába na fogyással gondolom tese úgy fogytál hogy sokat mozogtál hanem mindenféle szar bogyót szedtél meg koplaltál meg hülye diétákat csináltál.... eközben az elkényelmesedett ember elfelejti a legjobb módszert: egy kis esti futás és tornázás (olyan ami megmozgat minden izmot).

Ennek eredménye az lett volna h 1enletesebben fogytál volna valamint nem égetted volna el az izmot is, mert ez kevesen tudják h a test először az izmot bontja le és utána a zsírt tehát a mellizmaid nagyrészét is bontottad miközbe fogytál ezért ereszkedett meg.

2012. aug. 5. 00:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, én tornázok! Heti 3 vagy 4*2 órát! ennél többet már nem bírok, így is annyira kivagyok már, hogy néha fölkelni sem bírok :( nem szedek bogyókat, nem csinálok konkrét diétát, viszont nagyon kevetek eszem, max 1000 kalóriát egy nap
2012. aug. 5. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!