17 évesen mit csináljak ezzel?
Megértem, hogy nincs rá támogatás .
És nem hiszem, hogy van olyan féfi, akinek így is tetszenék :(
Azért ha valaki sokat fogy, szinte törvényszerű, hogy megereszkedjen a melle/bőre. Ez tény. Szerintem inkább legyél büszke arra, amit elértél! Nem sokan bírnak olyan kitartással, hogy le tudjanak fogyni. :) Legyél büszke magadra!
Szerintem egy fiú is értékeli hogy mennyit szenvedtél az eredményért, és sokkal fontosabb szerintem egy nő alakja, mint a melle. De amúgy is. Szerinted ha egy pasi már elvitt az ágyig, és lehámozta a ruháidat, akkor pont a melled miatt nem akarna lefeküdni veled? :D ugyan már.... fekve amúgy is beesnek kicsit a mellek, tehát nem látszik.
Ui.: Engem sem a világ legszebb melleivel áldott meg a sors, pedig csak 16 vagyok. Az enyémmel az volt a baj h hirtelen nőtt nagyot. Fél év alatt semmiből C kosár, utána nem sokkal már D. De hát ez van, ezt kell szeretni... és ha te szereted, akkor a barátod is szeretni fogja, hidd el nekem! :)
Kedves kérdező! Lányos apa vagyok és a következőket javaslom:
1. Az, hogy elkezdtél fogyni, nagyon jó, de még nem a végállomás. Kezdj el járni aerobic edzésre heti 3x és nyerd el a "végleges" alakodat. Edzd magad csinosra! Ez fontosabb, mint a mellforma. Legalább 1-1.5 év kemény munka... Nagyon jó a kettlebell is, ha vam rá lehetőség a közelben. A lényeg, hogy a nő nem csak mellekből áll...
2. A melleid miatti frusztrációt megértem. Nekem amúgy volt már olyan párom, akinek NAGYON csúnyák voltak a mellei, mégis NAGYON szerettem. Tehát nem csak ezen múlik, de azért ezen is.
3. Szerintem menj el önállóan egy plaeztikai sebészhez, vizsgálja meg, adjon javaslatot. A szüleiddel meg ne félj megbeszélni, nem gáz. Én simán megbeszélek ilyeneket a lányaimmal.
A megoldás az edzés. szépen elkezdesz tornázni és mozogni, valamint mellgyakorlatokat végezni, megfog az feszesedni hidd el :) eza gond h sokan nincsenek tisztába na fogyással gondolom tese úgy fogytál hogy sokat mozogtál hanem mindenféle szar bogyót szedtél meg koplaltál meg hülye diétákat csináltál.... eközben az elkényelmesedett ember elfelejti a legjobb módszert: egy kis esti futás és tornázás (olyan ami megmozgat minden izmot).
Ennek eredménye az lett volna h 1enletesebben fogytál volna valamint nem égetted volna el az izmot is, mert ez kevesen tudják h a test először az izmot bontja le és utána a zsírt tehát a mellizmaid nagyrészét is bontottad miközbe fogytál ezért ereszkedett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!