Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 20 évesen mi lehet az oka...

20 évesen mi lehet az oka hogy még nem állt fel soha? Aggódom! Aki volt már ezzel orvosnál vagy bármi az kérem írjon

Figyelt kérdés
20 éves férfi vagyok, végeztem már önkielégítést magamon sokszor, de egyszer sem állt fel. Lánnyal is voltam már de akkor sem tudtam teljesíteni mivel nem állt fel.. valakinek volt már hasonló gondja ennyi idősen? neki mit mondott az orvos? a vicces gúnyos válaszok kíméljenek. köszönöm
2012. júl. 28. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked mit mondott az orvos?
2012. júl. 28. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ha buz lenne attol meg allna itt egy teljes hormon vizsgalT kell zha nem mutat ki semit akkor psziches
2012. júl. 28. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Eddig nem mertem elmenni még :/ tudom már rég megkellett volna tenném de ez egy olyan kellemetlen helyzet..

Nem vok meleg ez biztos! A nokhoz vonzodom... És nem csak akk van baj mikor lánnyal vagyok... Mindig baj van :/

2012. júl. 28. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
adraalogushoz me.j kerj telon idopontot nem gaz
2012. júl. 29. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Minden bizonnyal ez egy elméleti kérdés, vagy FAKE, mert ilyen a világba nincs, nem hogy Mo-n...
2012. júl. 29. 01:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon bölcs vagy... ha vicc lenne szted pazarolnám az időmet h ide irkáljak?..
2012. júl. 29. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Húzzál el orvoshoz, ha egyáltalán nem működik, valószínű valami szervi baj van, ami lehet könnyedén meg is gyógyítható. Nem értem ezeket a parázásokat a dokitól, lehet csak én vagyok ilyen elborult, de ha nekem egyszer nem áll fel szexnél, már szaladok is orvoshoz, urológushoz, nyomom is a kezükbe, hogy csinálják meg, hisz ez a dolguk! Mit kell itt kellemetlenül érezni magad? Napi több 10 pélót vizsgálnak meg, fiataltól az öregekig, hidd el nem a tied fog a fejében járni amikor végez, hanem hogy mit vacsorázzon, meg hogy nem felejtett-e el valamit a bevásárlásnál.
2012. júl. 30. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!