Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Észre vettétek? Nem idegesít?

Észre vettétek? Nem idegesít?

Figyelt kérdés

Nem idegesít, hogy ha egy csajnak van egy veleszületett átlag vékony alkata, egy átlagon aluli ronda feje, narancssárgás barnára égeti magát, felpumpáltatja a melleit, felfújatja a száját, meghosszabitja a haját, magára ken egy vagon festéket, csurog a felpumpált szájáról a szájfény, és ezek után pökhendiskedik, hogy Ö MILYEN JÓ NÖ? Meg ráadásul kényesen beszél, lenéz mindenkit, pedig egy értelmes szó sem hagyja el a száját?

VV Veronika az élö példa.

2012. júl. 27. 06:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Észrevettem,de miért idegesítene? Ha neki ez jó,akkor egészségére. Mire ment vele?-nincs semmilye,egyetlen pasinak sem kell...
2012. júl. 27. 07:07
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
ha ő ettől jól érzi magát,egészségére,engem meg hidegen hagy
2012. júl. 27. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak simán h*lye p*csák..Nem kell velük foglalkozni.Ennyi.
2012. júl. 27. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem szoktam más embereket bámulni, és megjegyzéseket tenni rájuk - még magamban sem.
2012. júl. 27. 08:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem ált. az idegesít másokban, ami magamban is zavar :)

Hagyd a manóba! Valószínűleg csak díszhölgyek lesznek. Nézd meg ezt, vicces:

http://www.youtube.com/watch?v=GCqDCShQyY4

2012. júl. 27. 09:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy idegesít, kisebb gondom is nagyobb ennél. Ha ez tetszik neki, hát csinálja. Agy nélküli p*csák
2012. júl. 27. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Észrevettem. Meg azt is, hogy ezek körül mindig akad néhány utálkozó liba, aki meg őket próbálja degradálni. Az utóbbi kategória semmivel sem jobb, ugyanolyan szánalmas.

Egyik se idegesít, ha valaki nem tetszik, csak nem foglalkozok vele, mert nekem nem ér annyit.

2012. júl. 27. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Veronikána DIREKT akart kacsa szájat és nem a doki rontotta el neki.

Undorítóak az ilyen nők ,a plasztika szégyenei.

Vannak azért a plasztikai sebészet "művészetnek" büszkeségei is.Akik nem estek túlzásokba és jól áll nekik.

Kate Beckinsale:orr , száj , mell , botox

[link]

Demi Moore :sok féle műtét , szinte minden

[link]

Nekik megmaradt természetesnek a küllemük és nincsenek torz vonásaik.Pedig mind a kettő nő töltve meg szabva van.

A különbség hogy ők nem olyan idióták mint VV Szandika meg VV Veronika.

2012. júl. 27. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:

VV Veronika meg Szandika szerintem jól néztek ki műtét előtt... Utána már kevésbé, ettől függetlenül mégis első ránézésre mindkettőjüknél idegesítőbb személyiségre számítottam, mint valójában.

De pl Kelemen Anna szerintem gusztustalan, el van szállva, és sötét, mint az éjszaka... Rá inkább illik, amit leírtál.

2012. aug. 9. 17:14
 10/10 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan szeretne kinézni. A lényeg az, hogy magának tetsszen és Ő érezze jól magát a saját bőrében. Ez mindenkire igaznak kell, hogy legyen szerintem. Az, hogy valaki hülye az nem a kinézetétől függ. Bárki lehet hülye. Olyan meg lehet értelmes,akiből ki sem nézné az ember :D
2012. aug. 26. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!