Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kondiba milyen ruhat vesztek...

Kondiba milyen ruhat vesztek fel csajok? Honnan vettetek oket, mennyiert? 18/L

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Melegítő nadrágot és egy topot. Valami ócsó bótba vettem a nadrágot, a felső meg turkálós.
2012. júl. 14. 00:48
 2/3 darkdreames válasza:

bármilyen torna cucc megfelel. én az esetek többségében hosszú nadrágot és ujjatlan toppot hordok valamint egy kapucnis pulcsit is magammal viszek, mert ha jobban izzadok, jobban is fogyok stb stb.. persze nyáron ez fölösleges, ilyenkor rövidnadrág és top az összeállítás.

még egy tipp: olyan nacit vegyél aminek van zsebe, mert ha zenét akarsz hallgatni akkor abba be tudod tenni a lejátszót s nem zavar..

szerintem hülyeség drága cuccokban kondizni, alapvetően nem az számít, hogy milyen márkában mozogsz, akár egy kínaiban is megveheted amit kell. Így elég olcsón meg van az összeállítás.

2012. júl. 14. 09:59
 3/3 ívy1 ***** válasza:
dressz cicanaci kombinációt például,dechatlonban lehet bármilyet venni.
2012. júl. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!