Mit gondolnak a férfiak azokról a nőkről akiknek a mellüknél műtéti heg van?
Figyelt kérdés
Legkésőbb két év múlva szeretném megműttetni a melleim, mert elég nagyok és meg vannak ereszkedve. Egy ilyen műtét után azonban több heg is marad, amik nem tűnnek el teljesen.. taszítónak találják a férfiak a 'heges' mellet?2012. júl. 12. 23:36
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy nem a melleiden lévő hegek miatt szeret/fog szeretni valaki.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire látszódnak a hegek?
De, ha igazán szeret, akkor nem zavarja! :D
Tehát NEM TASZÍTÓ!
3/10 anonim válasza:
nekem alul van vágva,de nem is latszik szinte.
de ha forditott T be vágnak az sztem gaz,mert kiábrándul a pasi ha latja a heget.
4/10 A kérdező kommentje:
igen úgy vágnának..
tudtommal csak a nagyobbításnál vágnak alul, szval nekem mindenképp lenne felfelé is egy heg.
2012. júl. 16. 12:07
5/10 anonim válasza:
Van egy jó hírem. Már hegeket is el tudnak hegmentesen távolítani ;)
próbálkozz egy cryosebésznél.
6/10 anonim válasza:
A pasikat pont nem érdeklik a hegek... az a csoda ha egyáltalán feltűnik bármelyiknek is.
7/10 A kérdező kommentje:
igazából a mostaninál már csak jobb lehet..
amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2012. júl. 21. 22:02
8/10 anonim válasza:
Ha szép állású, nagy melleid lesznek, a férfiak csak gyönyörködni (meg cicerészni) fognak, nem érdeklik őket a hegek!
9/10 anonim válasza:
Menj jó dokihoz, én tudok egyet, ő csak alul vág!
És profi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!