A fekete hajú, kék szemű férfiak tetszenek. Lehet ilyet kapni Magyarországon vagy csak Amerikában élnek ilyen helyes pasik?
Sajnos nem lehet kapni, elfogyott, azt hiszem, most vittek el az utolsot a raktarbol.
Amerikabol lehet rendelni, csak a szallitasi es csomagolasi koltesgek miatt ez nem lesz olcso mulatsag...
Te az USA-ban születtél?
Angolul tényleg úgy van, hogy to get someone, de azért ezt nem kapnival kellene lefordítani....:)
A hajszín és szemszín alapú választást meg nemsokára úgyis kinövöd....
És mennyibe kerül, nem tudjátok? :D
Na jó, de most komolyan!
Te, megnéztem a három általad belinkelt színészt.
Ezek együtt alig 1 méter magasak!
Ilyenek kellenek? Édes egy anyám.... komolyan ezek a nyálgépek a mai tiniideálok?
egyébként meg létezik színes kontaklencse, akár nulldioptriával. hopp, probléma megoldva.
Kedves Okoska!
Én így is "csak" 162 cm vagyok, szóval nem gond, ha nem 2 méteres egyénkével járok. Én én nem az a fajta vagyok, akiknek az úgymond "tiniideálok" tetszenek. Én én vagyok, és az tetszik nekem, akit én akarok, nem pedig a többi hülye után megyek.
Köszönöm :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!