Miért vállalják be az emberek a plasztikai mütéteket? Miért szenvednk meg kockáztatnak? Nem birom megérteni
"Egy anya kinek akar szép lenni?"
Talán magának. Sőt az a jó ha maga miatt fekszik kés alá,és nem a férje/pasija/barátja...stb miatt
Elnézést kérek,de ezt a felfogást soha nem fogom megérteni.Ha nem most hanem mondjuk 100 éve éltetek volna,és akkor lettetek volna anyukák (akik azok) akkor depressziosak lettetek volna én öngyilkosok mert nem fogadtátok volna el magatokat?..Senki nem tökéletes,és igen egy nő legyen nő..De a szépség belülről fakad...
Ám nem akarok senkit kritizálni,mindenkinek megvan a maga vélleménye...szerintetek az én felfogásom hülyeség szerintem meg a tiétek..ugyhogy elnézést kérek ha bármivel is megsértettem valaki:)
100 éve , 100 éve persze.Nem kellene foglalkozni a múlttal hanem a jelenre és a jövőre kellene koncentrálni.Manapság egy anya is lehet nő 100 éve nem lehetett.100 éve a nő alig számított embernek és nem sok joga , szava volt.Akkor a feladata csak a gyereknevelés , házimunka és a hát körüli teendők voltak.Manapság a legtöbb nő dolgozik , munkahelye van.Szükség van a jó megjelenésre.És miért ne lehetne kihasznál a tudományt hogy visszaállítsuk testünkön a régi állapotot.
Egy szép , igényes nő is lehet jó anya.
Sose gondoltam volna, h valaha plasztikára adom a fejem! Voltam 70 kilós is (160 centihez), de jól éreztem magam úgy is, nem értettem mások h találhatnak ki ilyet, h depisek a cicijük miatt, meg mittudomén...
Azóta lefogytam 52 kilóra, tök csinos vagyok felöltözve, mindenki dícsér... De szültem két óriásbébit, szoptattam őket, amíg tudtam, és most a felsőtestem olyan, mint egy 65 éves nénié. :( Borzalmasan zavar, takargatom magam még a férjem előtt is, tükörbe csak akkor nézek félmeztelenül, ha nagyon muszáj. :( Sosem hittem volna, h valaha ez lesz!!! Most is boldog vagyok, pozitív, optimista...csak ez a bajom magammal, szóval ez nem vmi lelki dolog. Olyan érzés, mintha nem a saját testrészeim lennének! Gondoljátok el, hogy ha most pikkpakk lecserélnék mondjuk a szép lábaitokat egy 70 éves nénijére/bácsijéra. Sztem ti is változtatnátok rájta, ha lehet. És nekünk lehet! Én biztos megcsináltatom a hasam és a mellem! Nem lesz nagyo cicim, csak amekkora volt, és nem fogom mutogatni, ahogy korábban sem tettem, és topot sem fogok hordani kétgyerekes anyukaként. Csak épp 25 éves leszek egy 25 éves testben, nem egy 25 éves egy 70 éves felsőtestben. Értitek?
Sosem tudhatjátok, mit hoz az élet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!