Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért vállalják be az emberek...

Miért vállalják be az emberek a plasztikai mütéteket? Miért szenvednk meg kockáztatnak? Nem birom megérteni

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 12:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
szia,nekem is több mütétem volt.egyik miatt sem szenvedtem,a kockázatra meg nem gondol az ember ha megbizható ezekben van
2012. ápr. 18. 19:43
 12/24 A kérdező kommentje:
Ki volt az orvosotok aki megbizható?esetleg priviben is megirhatjatok utolso neked milyen mütéteid voltak?
2012. ápr. 18. 19:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Én az elálló füleimet műttettem meg. Gyerekkoromban állandóan csúfoltak érte, felnőttkoromban pedig iskolában, gyerekek között vagyok rendszeresen: ők is kinevettek sok esetben. Elegem lett, és azt mondtam: ez így nem mehet tovább. Nyári szünetben volt a műtét, ősszel már "új" fülekkel mentem vissza. Azóta minden OK! ;)
2012. ápr. 18. 21:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyyon féltem.ma reggel is felkelek mit látok méreszkedik a mérlegen minden nap ezt csinálja pedig gyönyörű
2012. ápr. 19. 10:15
 15/24 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy, Kérdező!

De ez az ő döntése, iszonyatosan frusztrálhatja a hasa.

Sajnos ezer kedves szó sem változtathat meg egy ilyen elhatározást.:/

2012. ápr. 19. 19:09
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Miért? VAn aki azért mert nem érzi jól magát a bőrében.VAn aki azért mert úgy érzi sikeresebb lesz.Van aki azért mert a régi"lánykori" alakját,cicijét szeretné "visszakapni"

Nem bírod megérteni? Nem baj :)

2012. ápr. 20. 16:35
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Ha a párodnak kötényhasa van tökéletesen megértem ha meg akarja csináltatni.

Lehet hogy ruhában nem látszik(annyira) de tuti hogy nehezen talál megfelelő ruhákat, és ami fontos hogy Ő tudja/látja milyen a hasa.Én is meg műtetném ha a helyében lennék

2012. ápr. 20. 16:38
 18/24 anonim válasza:
Barcsak minden pasi igy gondolkodna!!
2012. ápr. 24. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:
67%
Ez jó kérdés,én sem értem.Egy anya kinek akar szép lenni?A férje biztos úgyis szereti,ha meg nem akkor sajnálom szegényt.Önbizalom növelése?!Ugyanmár,ezt csak bebeszélik maguknak...Nha meg arrol ne is beszéljünk hogy mi lesz pl a mellplasztikásokkal öregkorukba?Mert ugyebár nem mindenki fogja 80 évesen mellműtétet bevállalni,ha meg nem plasztikázza akkor el sem akarom képzelni hogy néznek majd ki...bár nekem vicces lesz,majd röhöghetek rajtuk:))..Most is azt csinálom,bevállalnak plaszikázást aztán panaszkodnak hogy csak a kinézetük miatt szeretik őket:))...a zsirleszivást mondjuk valahol megértem...de elég undi elképzelni ahogy a bőr alatt,vérbe úszkál valami szilokonozott anyag...undoritó...de kinek mi teccik ugyebár:)
2012. ápr. 25. 00:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó ,ez szörnyű felfogás.Úgy beszélsz minthogyha az anyukák nem lennének nők.Egy nő nézzen ki nőnek akár édesanya akár nem ne pedig valami elhanyagolt, igénytelen, túlsúlyos "nősténynek". Én voltam az aki feljebb írt hogy több műtéte is volt.Nos én nőnek érzem magam.Lehet az ember egyszerre szuper anyuka és szép nő is.Nem a férjem miatt csináltattam a műtéteket hanem magam miatt.Miért ne tetszhetnék magamnak?
2012. ápr. 25. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!