Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai sebészetben mi a...

Plasztikai sebészetben mi a korhatár?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves,szeretné megműtetni a szemét az orrát és a mellét.Én nem ellenzem,egyrészt nem hallgatna rám,már évek óta elhatározta,másrészt szeretném hogy jól érezze magát a bőrében.Idén nyáron szeretne mind három műtéten túlesni.Hallottam hogy szülői engedéllyel nem kell 18 évesnek lennie,ez igaz?
2012. ápr. 8. 00:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A lányod még nagyon fiatal, magyarázd meg neki, hogy a melleiben igen nagy változások lehetnek még. A szemén mit akar mütetni, mert azt hogy soknak van orrplasztikája azt a szakmámból kifolyólag tudom, de hogy mi a problémája a szemével ebben a korban nehéz elképzelni azon kívűl, hogy esetleg a szemhéj rálóg a szempillákra, tehát a látást zavarja. A plasztikai műtéteknek végső korhatára viszont nincs
2012. ápr. 8. 00:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu kérdés, vagy a 17éves lány tette fel...
2012. ápr. 8. 00:22
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Orr-, fülplasztika 14 éves kortól lehet-szülői beleegyezéssel, mellműtéttel 25 éves korig, vagy gyerekszülésig várnék, mert változik addig a mell.

Szeme? Látásjavító műtét nem plasztikai, annak az alsó határa 18-25 év, a feltétel, h az elmúlt 2 évben ne legyen dioptria-változás, mert különben csúnyán ráfarag a műtétre az ember.

2012. ápr. 8. 08:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 17 évesen 70 aa volt a mellem nehezen kaptam melltartot képeket visszanézem l aaaa19 évesen 75 a volt azt hittem már nem nő pedig anyám melles 20 22 évesen 75 b lettem majd kb 25 körül 75c most 31 évesen 75 d75 e.

Korai a mellmütét nő még a mell

2012. ápr. 8. 09:57
 5/12 A kérdező kommentje:
A szeme műtve volt,és most egy furcsa kis rés van ott,nem igazán tudom elmagyarázni.És mivel csőmelle van strandra sem mer járni,nagyon utálja,meg is tudom érteni.És eléggé lóg is neki.Nekem is ilyen volt,szóval én értem őt.
2012. ápr. 8. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy biztos: 18 éves kor előtt szülői beleegyezés kell.
2012. ápr. 9. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Tehát szemhéj korrekció.Egyébként meglehet változtatni a szemeknek az alakját , lehet növelni is a méretét.Szülői beleegyezéssel megcsináltathat magán mindent 17 évesen.
2012. ápr. 9. 22:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. ápr. 9. 23:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Mellnagyobbítás csak 18 év felett.VAn valami amivel elégedett,ami tetszik magán?

Biztos vagy benne hogy ha ezeket a műtéteket elvégzik jól fogja magát érezni? Meglehet hogy utána talál mahgán mást ami ne tetszik neki :S

2012. ápr. 10. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt tudjátok hogy ez a három műtét alsó hangon is kb 1,5 milla?
2012. ápr. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!