Plasztikai sebészetben mi a korhatár?
Orr-, fülplasztika 14 éves kortól lehet-szülői beleegyezéssel, mellműtéttel 25 éves korig, vagy gyerekszülésig várnék, mert változik addig a mell.
Szeme? Látásjavító műtét nem plasztikai, annak az alsó határa 18-25 év, a feltétel, h az elmúlt 2 évben ne legyen dioptria-változás, mert különben csúnyán ráfarag a műtétre az ember.
Nekem 17 évesen 70 aa volt a mellem nehezen kaptam melltartot képeket visszanézem l aaaa19 évesen 75 a volt azt hittem már nem nő pedig anyám melles 20 22 évesen 75 b lettem majd kb 25 körül 75c most 31 évesen 75 d75 e.
Korai a mellmütét nő még a mell
Mellnagyobbítás csak 18 év felett.VAn valami amivel elégedett,ami tetszik magán?
Biztos vagy benne hogy ha ezeket a műtéteket elvégzik jól fogja magát érezni? Meglehet hogy utána talál mahgán mást ami ne tetszik neki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!