Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyenek ezek a cicik? Kicsik?...

Milyenek ezek a cicik? Kicsik? Plasztikáztatni akarja az illető!

Figyelt kérdés

[link]

Itt megnézheted

2009. jún. 19. 21:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%
Nekem 75b-s van. Általában el vagyok vele. Pólókban meg ilyenekben. De ha felveszek egy kivágott toppot akkor egy picit zavar! =( Meg ha elmegyek strandra vagy nyaralni akkor is jobban tudnák örülni ha a fölsőbe egy picit több lenne!! Én is sokat gondolkodom rajta, hogy plasztikáztatok! Néha elfelejtem néha meg meg akarom csináltatni. Összegezve: ha nagyon nem szereti, de azt mondja a tanácsokra, hogy jó, nem csinálom meg, akkor azt lehet hogy bánni fogja!! Van ismerősöm akinek 75-ös volt a cicije, nem lett sokkal nagyobb, pont szép, a felsőkben jól mutat, nem mondanád meg róla hogy nem igazi!! És azóta (komolyan mondom!!) sokkal bátrabb! Jobb a közérzete, vidámabb, bátrabban öltözködik stb. Lehet hogy hülyeség ezt mondani: de jót tett neki lelkileg hogy nem ezzel foglalkozik minden reggel, hogy pici a cicije.
2009. jún. 21. 11:10
 32/47 anonim ***** válasza:
96%
És őszintén bevallva (az előbb írtam), a párom azt mondja hogy imádja őket. De ha a tévében Kelemen Annát, Dundikát vagy Voksán Virágot mutogatják, mindig kevesebbnek érzem magam. Nem beképzeltségből mondom, de amúgy minden ok rajtam, szép arcom van szőke hosszú hajam. De egy kicsit mindig zavar, ha tévét nézünk, és benne vannak ezek a csajok, és arra gondolok hogy a páromnak ez tetszik piztos, ha nekem nem is mondja. Tudom sokan megszólják a plasztikát de én szeretném megcsinálni. Nem olyanra mint azok a csajok, cscak szép természetesre. 1,2 számmal nagyobbra.
2009. jún. 21. 11:18
 33/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, remélem ezek után már nem gondolja majd azt hogy szétágatja magát!:)
2009. jún. 24. 19:50
 34/47 anonim ***** válasza:
93%
nehogy plasztikáztasson.Mindent megadnék,hogy ilyenlegyen az én 80C-m :(
2009. jún. 25. 16:39
 35/47 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem szoptatott még babát azért ilyen feszes.Az enyém is ilyen volt a 2 gyerkőcöm előtt,addig eszembe sem jutott a plasztika és szerintem a képen szereplő hölgynek sincs szüksége rá.Ráér ezen filózni ha elsorvad a mellállomány a szoptatástól.
2009. jún. 28. 17:25
 36/47 anonim ***** válasza:
76%

Húúúúúúúú, ezek csodálatosan szép, tenyérbemászó mellek, minden pasi arról álmodik, hogy ilyen mellű barátnője legyen. Letöröm annak az orvosnak a kezét, aki hozzájuk mer nyúlni, ezek így gyönyörűek, a formájuk észveszejtő, ilyen mellekkel lehet engem, a cicimániás pasit megőríteni.

Imádom a képen szereplő melleket, megtiltom, hogy bárki is szikével közelítsen feléjük!! Csak simizgetni és puszilgatni szabad őket!

2009. júl. 11. 21:37
 37/47 anonim ***** válasza:
91%
szerintem linkeld be ezt neki,vagy mutassd meg neki amiket írtak lehet segít meggyőzni őt.
2009. júl. 14. 20:18
 38/47 anonim ***** válasza:
68%

szerintem ne fekudj kes ala !!

szepek formasak !!

2009. júl. 14. 20:47
 39/47 anonim ***** válasza:
33%

Fölösleges lenne plasztikáztatni!!

Amúgy meg szerintem ezt az illető is tudja jól,de hát kinek nem esik jól néh az,hogy mindenki az ő hülyeségéről beszél és vele foglalkozik?

2009. júl. 14. 21:25
 40/47 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem pont jók :)

Voltam strandon, a képen láthatónál jóval kisebb az enyém, és mégis kaptam bókokat :)

2009. júl. 14. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!