Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyenek ezek a cicik? Kicsik?...

Milyenek ezek a cicik? Kicsik? Plasztikáztatni akarja az illető!

Figyelt kérdés

[link]

Itt megnézheted

2009. jún. 19. 21:01
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Hát ha felvennék alá egy feszülős felsőt már ennyi mellem sem lenne mert lenyomná:)
2009. jún. 19. 22:19
 22/47 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanmár miért néznénk le a pici cicit?

Ráadásul nőként nekem aztán makk mindegy, hogy milyen a másiké az enyém olyan amilyen..

Sokszor még irigykedés is van, mert ugye nem kell melltartót venniük, mindig marad nekik a leárazásban és tök olcsón jutnak cicifixhez. Sőt az eladónők sem próbálják rátok tukmálni a nagyi melltartókat :O)

2009. jún. 19. 22:21
 23/47 anonim ***** válasza:
97%
akkor te akarod plasztikáztatni?:D nemkéne. szép ez, és a mérete is pontjó, és egy melltartóval szép dekoltázst is csinálhatsz magadnak, teljesen felesleges ide a plasztika. a feszülős felső meg kicsit lenyomja igen, de ettőlcsak még kerekebb lesz
2009. jún. 19. 22:25
 24/47 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem tűnik kicsinek egyáltalán, normális méret. Nem értem miért akarnak lufi melleket a nők, az max a beteg agyú perverzeknek jön be. Testesebb csajoknak oké a nagy mell, de egy vékony lánynak undorító.
2009. jún. 19. 22:28
 25/47 A kérdező kommentje:
Hát megerszkedni nem nagyon fog szerintem az tény, de pont azért hordok melltartót mert ennél egy icivel picivel lehetne nagyobbis:) Nem nem én szeretném, bár volt hogy gondolkoztam rajta mikor egy két barátnőm megcsináltatta, de aztán a párom eltántorított a dologtól:)
2009. jún. 19. 22:31
 26/47 anonim ***** válasza:
97%

pedig tökúgy beszéltél ott kicsit feljebb mintha azok a te melleid lennének, h már ennyi melled sem lenne ha feszülős felsőt vennél fel, mert lenyomná..:D

télleg tökúgy hangzott mintha telennél, de akkor benéztem

2009. jún. 19. 22:47
 27/47 A kérdező kommentje:
CSak mert írtam előrébb hogy az enyémek is ekkorák:) Ezért bizony lenyom álltalában:)
2009. jún. 19. 22:49
 28/47 anonim ***** válasza:
95%
Szép formás mellei vannak, ne már, hogy el akarja rontani egy plasztikázással!!!!!!
2009. jún. 20. 14:38
 29/47 anonim ***** válasza:
93%
pont jó:D
2009. jún. 20. 18:16
 30/47 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is tök tuti cicijei vannak a csajnak, teljesen jók, formásak, szexik.

(Annyira vicces, hogy mindenféle cicis kérdésnél az emberek mindig arra a témára lyukadnak ki, hogy a nagy mellűek lenézik a kis mellűeket, a kis mellűek szidják a nagy mellűeket, senki nem tehet semmit a cicijével....stb :D)

Ezt nem izéből mondom, csak most így egy idő után észrevettem ;)

15/L

2009. jún. 20. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!