Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretném plasztikáztatni a...

Szeretném plasztikáztatni a köldököm. Budán lakom, ajánlotok valami jó helyet? És kb mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Volt köldök piercingem 2 évig aztán 1x begyulladt és ki kellett vennem.Most ottmaradt a "heg" de nem is az a sima heg,hanem végülis olyan mintha még mindig meglenne a luk,de igazából már beforrt....Pedig teljesen olyan mintha még mindig beletudnám rakni a pct és az elhalt bőr is ott megáll és elég undorito...és szeretném ezt valahogyam plasztikáztatni,mert ennél jobban nem fog beforrni,már több mint 1 éve nincs benne piercing.
2009. nov. 27. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Biztos nem erre a válaszra vársz, de sztem, ne plasztikáztass. Gondolom fiatal vagy, a pc-ből gondolom:) Nővéremnek is olan, h látszik, de annyira nem lehet vészes. Ezárt meg felesleges
2009. nov. 29. 20:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi de tényleg nem erre a válaszra vártam..igazából szerintem csak annyi h végig kéne vágni,hogy úgy forrjon össze és jó lenne,kb itthon is megtudnám csinálni,csak hát itt nincsenek steril eszközök és nem szeretném,hogy elfertőződjön,inkább rábízom 1 szakemberre.Aztán lehet h nem is úgy kéne csinálni.
2009. nov. 29. 21:21
 3/4 anonim válasza:

gondolj bele...

inkább egy heg legyen ott mint egy pl 2-3cm vágás...

nekem van egy 10cm vágási hegem..és már bánom..(baleset miatti heg...)és még csak 14 vagyok..:(és örökre ien marad a lábam...

és nekem is köldök pc.és mütétnél kikelet szedni és öszefort és nekem is ronda volt..de átszurta ujra és kenegettem és kész...ha rendesen kezelted vna akor nemgyuladt vna be...v ha oan pc teszel bele amit birsz..pl arany...

2009. dec. 3. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!