Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyan beszéljem le tesómat...

Hogyan beszéljem le tesómat arról h megcsináltassa a melleit?

Figyelt kérdés

Ő azt mondja azért mert irigykedek rá,h neki van pénze megcsináltatni(nyert egy nagyobb összeget ami elég rá),és nem akarom h akkora cicije legyen mint nekem kb.

de nem erről van szó. Én úgy tudom hogy a szilikont bizonyos időnként cserélni kell,ha nem cseréli ki,akkor komoly bajai lehetnek akár. Sőt ha csak ki akarja vetetni akkor az sem ingyen van. kérdeztem tőle hogy ezt mégis miből fogja fedezni? Azt mondja nem tudom,majd vmi lesz. Ha más nem hitelt vesz fel majd.

Én csak aggódom érte és nem akarom h késöbb vmi baja legyen,nekem csak ő van(a szüleink nem foglalkoznak velünk)

2012. ápr. 10. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nemrég volt műtétem, így eléggé képben vagyok a témát illetően.

Az implantátumokat nem kell kicserélni, élethosszig tartanak. A cserét általában az indokolja, hogy ahogy öregszik a test, a bőr már nem tudja ugyanazt, vagy szoptatás miatt ereszkedhet meg a mell - implanttal együtt. Ez esztétikai probléma lesz, nem egészségügyi.

Ha netán az implant gyártási hibás lenne, akkor a gyártó garanciában kicseréli, tehát ingyen.

Szóval ha esztétikai okból 20 év múlva cserélni kell, akkor se lesz sürgős, mert az egészségét nem veszélyezteti, maximum a látványt kell kibírnia, amíg lesz rá elegendő pénze.

2012. ápr. 20. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:

a 70C egyébként ugyanakkora, mint a 75B, csak a mellkas körméret más. Nekem 70C a méretem, de néha a 75B-s melltartók jók rám, bár a körpántot a legkisebbre kell csatolnom.

Szóval maga a mellméretetetek egyezik, a mellkasotok körfogata tér el.

2012. ápr. 20. 10:49
 13/13 anonim válasza:
Szerintem mutass neki képeket szövegeket videókat hogy milyen baleset történhet belőle de ha ez se segít a családdal együtt valahogy beszéljétek meg és vegyétek rá hogy NEE!!
2012. ápr. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!