Hogyan beszéljem le tesómat arról h megcsináltassa a melleit?
Ő azt mondja azért mert irigykedek rá,h neki van pénze megcsináltatni(nyert egy nagyobb összeget ami elég rá),és nem akarom h akkora cicije legyen mint nekem kb.
de nem erről van szó. Én úgy tudom hogy a szilikont bizonyos időnként cserélni kell,ha nem cseréli ki,akkor komoly bajai lehetnek akár. Sőt ha csak ki akarja vetetni akkor az sem ingyen van. kérdeztem tőle hogy ezt mégis miből fogja fedezni? Azt mondja nem tudom,majd vmi lesz. Ha más nem hitelt vesz fel majd.
Én csak aggódom érte és nem akarom h késöbb vmi baja legyen,nekem csak ő van(a szüleink nem foglalkoznak velünk)
Én nem hiszemh annyira zavarja,mert ő pl nagyobb melltartót is hord mint én ő 75/B-set,én meg 70/c-set.És szerinte az enyém nagyobb,de én nem hiszem
Mondtam neki h az a pénz még tuti jól jönnne neki máskor,meg a csere miatt vagy mert ki akarja vetetni nem érdemes hitelt felvennie.
mond meg neki h nagyon-nagyon-nagyon veszéjes lehet! kérd meg, h legalább csak keressen rá részletesen erre az egész szilikon dologra a neten.
mond el neki, h tényleg csak aggódsz érte, mert neked csak ő van..., és h az embert nem a mell mérete miatt szeretik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!