Szilikon vagy saját melled van? Milyen kosaras? V. Ha a férfi vagy milyen a feleségednek?
Viszont ha hízunk, akkor ugye nagyobb test mellé nagyobb mell is dukál, szóval az arány kb. megmarad...
75/B nekem, örülnék ha nagyobb lenne, de nem hiszem, hogy megcsináltatom, nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy mű... Meg így legalább többet a szemembe néznek a srácok lol... És azért van olyan dekoltált felső, ami így is jól áll.
Na meg becsúszik a push-up melltartó :D
18/L
Magam részéről nem vagyok szilikon párti.
Persze (már bocsánat), hason csüngő párti még kevésbé. Akkor inkább szilikon.
Ha valakinek úgy egyébként szép a melle csak kicsit ilyenebb vagy olyanabb legyen az már nekem túlzás.
Itt van pl Sehi a valóVilágból, ha nem kellett volna egésszégügyi okból cserélni, akkor neki úgy volt tökéletes ahogy volt. Nem biztos, hogy nagyobb kellett volna neki, de hát az ő döntése.
Ha már azt nézzük, hogy mű vagy természetes.. a mű kicsit olyan mint a guminő. Megérinted és tudod, hogy mű nőt tapintasz ott belül. Akkor már biztos olcsóbb lenne egy totál szilion baba a felfújható fajtából, ha mű kell. :)
Az viszont nagyon is illúzió romboló ha ott a párod és közben motoszkál a fejében a gondolat, hogy félig műanyagot érez. Na jó, annyival jobb egy totál műanyag illúziónál, hogy valódi emberi szövet fedi. Emberi szövet műanyag vázon. Ha el tudjuk hinni, hogy valódi, akkor lehet vele fantasztikus is az élmény. Persze biztos van aki a gumi babára gerjed. Ez is egyéni lehet, sőt még jól is nézhet ki, ha valaki nem száll el nagyon a méret szempontjából.
Én nem szándékosan, hanem stressz miatt fogytam 6 kg-t, így a 80C-s mellemből 75B lett... Most sem kicsi és nem is lóg, de azelőtt sokkal feszesebb, formásabb volt. :( Szeretném visszahízni, de egyelőre nem sikerült. A férjem is szeretné, ha híznék, de nem a mellem miatt (azt nem tette soha szóvá), hanem a csontos csípőm miatt.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!