Szilikon vagy saját melled van? Milyen kosaras? V. Ha a férfi vagy milyen a feleségednek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 19:50
12/46 anonim válasza:
75-80 B, és boldog vagyok vele :)
13/46 anonim válasza:
Saját, 70/A, tehát tényleg kicsi. Áldanám az eget, ha 70/B lenne. De semmi pénzért nem műttetném meg, a barátomnak így tetszik, a formája szép, és egyébként sem akarnék semmi mű dolgot magamra.
19/L
14/46 anonim válasza:
70/A bár szerintem inkább AA... Aki meg azt írta hogy B-s és neki kicsi... Örülnék ha nekem annyi lenne :/ Iszonyatosan zavar a dolog hogy testileg egy mai 10 éves felülmúl, úgyhogy nagyon szeretném minél hamarabb megcsináltatni. Hihetetlenül önbizalomromboló hogy lassan 18 éves leszek de testileg úgy nézek ki mint egy gyerek holott a környezetemben mindenki "normális". De tényleg, konkrétan szinte semmi mellem nincs... Ráadásul az arcom is "fiatalos" így a testemet is figyelembe véve kb.15-nek nézek ki. Az meg hogy elvileg 24 éves koromig nőni fog... Még sose láttam/hallottam olyat, hogy valakinek 18 éves koráig semmi nem volt utána hirtelen megnőtt. Nem csak hogy zavar hanem egy normális párkapcsolat kialakításában is akadályoz ugyanis ez elveszi minden önbizalmam és a tudat, hogy mi lesz ha esetleg lekerül majd a ruha és meglátja a barátom hogy tényleg semmim nincs... Nem hatalmasat csináltatnék ha az alkatomhoz illő, normál méretűt.
15/46 lila nyuszi válasza:
Szilikon 75/B. Így már tökéletes, meghíznék 30kgot akkor kicsi lenne. :D
20/N
16/46 anonim válasza:
70/75 A néha B. Attól függ hol veszem. Nem műttetném meg azt hiszem. Nem érne annyit az egész.Nem aránytalanok, formásak és nem fenyeget az a veszély sem,hogy valaha is megereszkednének
L/19
19/46 anonim válasza:
Saját, 75/B-ből lett a sport miatt A kosár, de néha az is nagy... Gyakorlatilag már egyáltalán nincs mellem, csak a bőr lóg a helyén, és borzasztó érzés, mert régen nagyon szépek voltak. Úgyhogy nem kérdés, hogy ha egyszer lesz rá pénzem, meg fogom csináltatni - B, vagy max C kosarasra. :(
20/46 anonim válasza:
Utolsó: mit sportolsz?
és hogy a kérdésre is válaszoljak: saját 75B
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!