Hasplasztika TBre? SZülésután nagyon lóg a bőröm (császár) megoldható? Mennyit kell fizetni? Vagy az egészet állja a tb? Feltételek? Ha nem állja mennyibe kerül?
Szerinted ha állná a TB, akkor nem rohant volna már minden anyuka műtétre szülés után?
Csak saját költségre!
Bizonyos betegségek, sérülések utáni hasplasztikát lehet csináltatni a TB terhére. Csak azért, mert szültél egy gyereket és megereszkedett a bőröd, nem fogják finanszírozni. Bár lehetne, én is örülnék, szintén császáros anyuka vagyok, lógó hassal.:)
Gondolj amúgy bele, nagyon drága lenne, mert nagyon sokan igénybe vennék, azt pedig nem tudná állni az állam.
Elméletileg lehet.
Gyakorlatban nem fogják, mert ugyebár eü.-be most nincs sok pénz.
Forrás:
Anyum hasa úgy néz ki mintha hasfelmetsző Jack szétkaszabolta volna, tényleg nagyon ronda szegénynek.
Elment és azt mondta a doki ez nem vészes, meg hogy szép nő. Nah lehet hogy ő szép, de a hasa az hányadék...
És ez feszélyezi amit meg is értek, nem lehet kiráncigálni strandra, ha jön akkor is max. ami takarja a hasát, nem jön velünk kondiba hogy ne lássák ölözésnél a hasát stb.
Remélem most karácsonyra befutok annyira hogy be tudom fizetni egy hasplasztikára ha már megszülte a húgomat és engem ennyit adhatok neki...
320.000 Ft-ot mondtak neki, hogy annyiba kerül Szent Imre kórházban.
Tb-re csak akkor van hasplasztika, ha a dokumentált bmi értékek különbsége nagy.
Amúgy sima kórházban olcsóbb megcsináltatni, mint magánklinikán, viszont nem lesz az igazi. A magánklinikán olyan 500-nál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!