Mellplasztika és hasplasztika műtéten gondolkodom! Állami kórházban úgy tudom olcsóbb. Ti hol voltatok ki volt az orvos és mennyibe került?
Úgynevezett Anyuka csomag( has+mell plasztika) olcsóbb lenne? Az baj ha nekem nincs gyerekem? Így is kérhetem ezt?
50 kilót fogytam és muszáj lenne...
Ha TB támogatásra gondolsz, akkor az eddigi legmagasabb súlyodat orvosilag igazolnod kell (tehát a legmagasabb súlyodnál orvos mért és dokumentálta), illetve a legmagasabb súlynak 35-ös BMI-nek kell lennie. Kevesebbre nem jár támogatás.
Önmagában az állami kórház nem olcsóbb. A műtét költségében az ápolási díj eltűnhet - nekem most lesz műtétem és ez 15.000 Ft különbséget jelentene, ami a teljes árat nézve nem oszt, nem szoroz.
Az implantátum árát ki kell fizetni, a sebész munkadíját szintúgy, az altatóorvost is - a többi 10-20.000 Ft-os tétel.
A te műtéted kb egy misi körül lenne, vagy magasabb, így nem ezen a tíz-húsz ezren fog múlni.
Ha tudod igazolni a legnagyobb súlyodat és kijön a 35-ös BMI (akkor), úgy van esélyed TB támogatásra.
nem lettem lemérve orvos által, illetve igen még a középsuliban az ottani védőnő megmért mindenkit az osztályból és akkor is már jóval 100 kg felett volt a súlyom. amúgy kiszámoltam és 42-es volt a BMI.
neked mellműtéted lesz vagy has? és hol meg mennyiért?
Akkor a gimnáziumi súlyodat tudják dokumentumokkal igazolni?
Nekem mellnagyobbítás lesz, magánorvosnál. Nekem egyszerűen csak nem igazán nőtt meg :)
Igen, csak 18 év alatt még növésben/fejlődésben voltál, ezért nem tudom, hogy figyelembe veszik-e.
Szülés előtti mellműtétnél vedd figyelembe, hogy a szülés/szoptatás hatásai egyénileg eltérnek, tehát simán lehet, hogy utána ismételni kell az egészet, mert a terhességtől meglóg a hasad, a szoptatás/hormonok miatt meg a melled is.
Nekem arról kellett igazolást beszereznem, hogy a BMI (testtömegindex)12-öt csökkent. Ha erről van igazolásod, akkor TB-re meg tudod csináltatni a hasadat. Úgy tudom, hogy 50 kiló fogyás esetén ez nem lesz gond. Más kérdés a mellplasztika. Úgy tudom, hogy ezt csak fogyás miatt nem lehet a TB-vel kifizettetni.
Az, hogy ma nem akarsz szülni, ma még hihető, hisz csak 22 éves vagy. De, hogy ugyan ezt fogod mondani 15-20 év múlva is, azt nem hiszem!
Tudod, az ilyenre mondják, hogy "Never Say Never Again! (Soha ne mondd, hogy soha!)"
Azt mondják, hogy két dolog amiért a nő mindenre képes, hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!