Minden férfinak tetszik a szilikon mell?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 22:13
11/16 anonim válasza:
Nem mindegyik kemény. Több olyan orvos is létezik, aki arra specializálódott, hogy minél természetesebb hatású melleket csináljon. A műtét utáni gyógyulási időben még kemény, mert nem lazultak még ki a szövetek, viszont utána megtévesztően puha.
Ha valakinek jó a heggyógyulási hajlama, akkor akár a nőgyógyászt is átverheti a mellvizsgálat alkalmával, mert ő se feltétlenül mondja meg, hogy nem saját mell.
12/16 anonim válasza:
Nekem tetszik semmi bajom nincs vele sőt nekem az kemény érzés is jobb mint a termsézetesnél nem tudom számomra vonzóbb szexibb!!
13/16 anonim válasza:
"De természetesen mindegyik jó.
A mellméret is sokat számít nekem:
eddig is kizárólag csak olyan csajokkal voltam együtt, akiknek kicsi, közepes, vagy nagy mellük volt.
És igen, nem a mell teszi az embert."
Ha neked jó a kicsi, közepes , nagy akkor mindegyik jó, nem? Hülye...
15/16 anonim válasza:
#13 - a szarkazmus szót az SZ betűnél keresd a szótárban.
16/16 anonim válasza:
Nekem bejön az alakja a formája mérete feszessége minden jó benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!