Mellkisebbítő műtétet szeretnék, tudtok javasolni egy jó sebészt?
Mielőtt jönnének a negatív kommentek, leszögeznék pár dolgot.
Nem volt megcsináltatva, nem azért szeretném kisebbíteni mert nekem már nem menő a szilikon.
Természetes melleim vannak, de olyan méretben, hogy nem lehet velük élni.
Mielőtt bárki azt mondaná hogy a nagy mell az igazi, lehet hogy a pasiknak az bejön, de vagyok annyira önző, hogy azt tartom szem előtt, hogy iszonyatosan fáj tőle a hátam, nem tudok normálisan öltözködni, és hasonlók.
Előző, de ha egyszer FÁJ neki? Ami fáj, az már nem egészséges. Itt a legkevésbé sem az esztétikáról van szó, hanem egy átokról, ami megkeseríti a mindennapi életet. Főleg, hogy a csúnya hegen (ami max pár hónapig vörös) krémekkel segíteni.
Kedves kérdező, magánban szeretnéd csináltatni? Mert egészségügyi alapon, szerintem neked megcsinálnák ingyen is. Még egy kérdés, hogy hova valósi vagy?
A fővárosban élek. Fogalmam sincs még hogy hol csináltatnám, egyenlőre még információkat gyűjtök, mert iszonyatosan drága ahogy nézegettem, és remélem hogy itt valaki tud segíteni.
Az első kommentelőnek üzenem, igen, ezt a reakciót szoktam kapni. Ekkora méretnél már egyáltalán nem "szép és egészséges". Ha tehetném, adnék belőle annak akinek kicsi van.
Jaj de jó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Felvettem a kapcsolatot egy plasztikai sebésszel, megírtam neki az adataimat, egyenlőre várom a válaszát, hogy kaphatok-e tb támogatott kezelést.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!
Ismerek egy nagyon jó orvost Kaposváron!
Ő tudna segíteni,leírom a telefonszámát: 30/4229424
Egyik ismerősömet is ő műtötte meg,profi nyugodt szívvel ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!