Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellkisebbítő műtétet szeretné...

Mellkisebbítő műtétet szeretnék, tudtok javasolni egy jó sebészt?

Figyelt kérdés

Mielőtt jönnének a negatív kommentek, leszögeznék pár dolgot.

Nem volt megcsináltatva, nem azért szeretném kisebbíteni mert nekem már nem menő a szilikon.

Természetes melleim vannak, de olyan méretben, hogy nem lehet velük élni.

Mielőtt bárki azt mondaná hogy a nagy mell az igazi, lehet hogy a pasiknak az bejön, de vagyok annyira önző, hogy azt tartom szem előtt, hogy iszonyatosan fáj tőle a hátam, nem tudok normálisan öltözködni, és hasonlók.

2012. febr. 29. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Létezik. De jól gondold át, nők tömegei operáltatnák nagyobbra, te szerencsés vagy, mégis kisebbet akarsz.. fájdalmas és két évig csúnya vörös sebhely marad rajta, és nem a hónod alatt, mint a szilikonozásnál, hanem hosszában végig, ami később kifehérdeik, de örökre ott marad, nem biztos, hogy a sebhelyes kicsi mell esztétikusabb a szép, egészséges, természetesen nagy mellednél.
2012. febr. 29. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző, de ha egyszer FÁJ neki? Ami fáj, az már nem egészséges. Itt a legkevésbé sem az esztétikáról van szó, hanem egy átokról, ami megkeseríti a mindennapi életet. Főleg, hogy a csúnya hegen (ami max pár hónapig vörös) krémekkel segíteni.

Kedves kérdező, magánban szeretnéd csináltatni? Mert egészségügyi alapon, szerintem neked megcsinálnák ingyen is. Még egy kérdés, hogy hova valósi vagy?

2012. febr. 29. 14:56
 3/7 A kérdező kommentje:

A fővárosban élek. Fogalmam sincs még hogy hol csináltatnám, egyenlőre még információkat gyűjtök, mert iszonyatosan drága ahogy nézegettem, és remélem hogy itt valaki tud segíteni.

Az első kommentelőnek üzenem, igen, ezt a reakciót szoktam kapni. Ekkora méretnél már egyáltalán nem "szép és egészséges". Ha tehetném, adnék belőle annak akinek kicsi van.

2012. febr. 29. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Két orvost tudok nyugodt szívvel tanácsolni, ebből sajnos az egyik csak magánban dolgozik, és mindkettő vidéki (Dunaújváros, és Kaposvár). A dunaújvárosi vállal állami támogatással is, ha körbeérdeklődtél, és érdekel ez a lehetőség, nyugodtan írj, szívesen segítek.
2012. febr. 29. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Jaj de jó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!

Felvettem a kapcsolatot egy plasztikai sebésszel, megírtam neki az adataimat, egyenlőre várom a válaszát, hogy kaphatok-e tb támogatott kezelést.

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!

2012. febr. 29. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerek egy nagyon jó orvost Kaposváron!

Ő tudna segíteni,leírom a telefonszámát: 30/4229424

Egyik ismerősömet is ő műtötte meg,profi nyugodt szívvel ajánlom!

2012. márc. 2. 20:28
 7/7 anonim válasza:
Kinél kell érdeklődni első körben a támogatott mellkisebbítő műtétről?
2013. márc. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!