Nő még a cicim?

Figyelt kérdés
már 16 éves vagyok és nem nőtt semmit a cicim az elmúlt 1,5 évben. nagyon kicsi. mindenkinek nagyobb cicije van nálam a suliba. nem is fog mostmár nőni? vagy még nő 1 kicsit?

2012. febr. 17. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
nem valószínű :/
2012. febr. 17. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
nyugi még nőhet. nőni fog ha hizol, nőni fog ha terhes leszel és nőni fog ha fogamzásgátlót szedsz... már ha nem olyan az alkatod...
2012. febr. 17. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor asszem nekem plasztikai műtétem lesz:/
2012. febr. 17. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
miért?
2012. febr. 17. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem nő, mi lesz? Semmi. Kár ezen morfondírozni...
2012. febr. 17. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Úgy 20-21éves korodig változik és nő.Egyébként az sem probléma ha nem lesz tejcsárda.A lényeg hogy a babádat tudd majd táplálni :)

Ne aggódj amiatt h nagyobb a többieknek.Nekik olyan,neked ilyen.Kár ezért aggódnod :) Ne ez legyen a legnagyobb problémád.Persze tudom hogy néha sz*r mert egyik bnőm is így van vele.Nem vehet fel akármilyen ruhát.Pl pánt nélkülit amiért nagyon odavan és mindig nézegeti magának.

2012. febr. 17. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
te vagy az Tihi?
2012. febr. 21. 06:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, ha hízol, az is nő! :)
2012. febr. 21. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha 16 éves korodban nem nőtt valami nagyra szerintem már később sem fog..de csináltasd meg akkor szép lesz.
2012. febr. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!