A cicim miért nem akar lebarnulni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kb 2 hete szoliba járni, hogy lebarnítsam a ruha alatti részeket, amik elütnek a karomtól és a lábamtól.Már 4 alkalommal voltam.A hasam és a combom teteje szépen barnul is, már alig van különbség a természetesen lebarnult részektől, viszont a cicim és a dekoltázsom ugyanolyan fehér maradt, mint előtte...vajon miért?2011. aug. 16. 12:39
2/6 A kérdező kommentje:
azért ennyi eszem csak van :D
2011. aug. 16. 13:03
3/6 anonim válasza:
Ennek az az oka, hogy a dekoltázs és a nyak bár anatómiailag nem a fejhez tartozik, a bőrt tekintve inkább az arcbőrre hasonlít, mint a test többi részére.
4/6 A kérdező kommentje:
de az a vicc, hogy az arcom is barnul... gyakorlatilag mindenhol barna vagyok, csak a cicim világít mint két reflektor...
2011. aug. 16. 13:22
5/6 anonim válasza:
Én nem szolizok, de nekem sem barnul le a dekoltázsom, pedig az arcom is barnább azért... (bocsi, hogy nem írtam semmi hasznosat, csakhogy tudd, nem vagy egyedül:D)
6/6 anonim válasza:
egyébként fura, de nekem is a mellkasom barnul legkevésbé:O nem értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!