Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szülői beleegyezéssel már...

Szülői beleegyezéssel már 17éves korban is feltöltethetem a szám?

Figyelt kérdés
És légyszi normális válaszokat irjatok:-)
2012. jan. 8. 12:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

najó azért ennyire nincs vékony szám... szóval van hova tölteni,de akkoris elég vékony:S

m1 már kitaláltam. veszek(már holnap) Rosy Lipset, azzal átvészelem addig azt az egy évet( sok ismerősömnek szemmel láthatólag használt) aztán 18. születésnapomkor megyek és feltöltetem:)

2012. jan. 8. 19:03
 12/20 Allerima ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki feltöltette. Hát....természetellenes a látvány. Egyáltalán nem műp., mégis megcsináltatta, hasonló okokból mint te. Az eredmény nem túl jó, nem érte meg. Amennyire szerette volna, most annyira bánja. Őt is megpróbáltuk lebeszélni, de nem sok sikerrel. Most azt mondta, hogy miért nem rángattam el onnan.
2012. jan. 10. 08:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Vannak olyan krémek amik úgy egy fél napig kissé dúsítják az ajkakat. Leginkább Douglasban és nagyobb, elegánsabb drogériákban lehet kapni. Nem olcsó mulatság, de megéri. Én is kipróbáltam, és pár percen belül hat, órák hosszat szép lesz tőle a szád, de nem lesz olyan csúnyán nagy.

Én ezt javaslom, mert ha az arcodon változtatsz valamit, azt később nagyon megbánhatod.

2012. jan. 10. 12:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak wagytok téll,de mmindenképp megfogom csináltatni,de hyaluronsavval,ami ugye felszivodó,szóval ha netán nemtetszene.akkor ez egy jó pont.de már alig várom.mostmeg,megrendeltem egy rosy lips nevű krémet,amivel egy nap párszor bekell kenni a szájat,hyaluronsavat tartalmaz és ugyanazt lehet vele elérni,persze kicsit kisebb mértékben,a szervezetünktöl függ.valakinek használt,valakinek nem.elég drága volt,szóval bízom beone,hogy nekem fog.és ebbe az a jo h addig tart a hatásos amig használom,több hónap...:-)
2012. jan. 10. 13:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem csak injekcióval lehet feltölteni.Vannak bizonyos szálak amiket az ajakba helyeznek hogy vastagabb legyen.Ha nem vagy elégedett az eredménnyel akkor a dokid kivesz pár szálat vagy igény szerint még tesz be.Egyébként lehet saját zsírral is ajkat töltetni.Arra figyelj hogy olyan orvost válassz akinek van referenciája és sok elégedett páciens.
2012. jan. 11. 21:02
 16/20 candyextasy válasza:
Nincs értelme tök hülyén néz ki szerintem
2012. jan. 14. 23:41
 17/20 anonim válasza:
Persze felszoktad így is, a fiú WC-kben gondolom, ha már ilyeneken gondolkodsz!
2012. jan. 19. 02:34
 18/20 anonim válasza:
Lehet 18 éves kor előtt műtetni :) csak kell hozzá a szülői engedély, én 15 vagyok és nyáron majdnem megműtettem az orromat.:)
2012. jan. 21. 18:42
 19/20 A kérdező kommentje:

hát nem éppen;)

am. sajnos tényleg nem igen lehet:/

de addig is már elkezdtem használni a Rosy Lipset:)

2012. jan. 21. 20:29
 20/20 anonim ***** válasza:

15 évesen tényleg borzasztó nagy szükséged van orrműtétre!:)

Nevetséges.:D

2012. jan. 22. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!