Szülői beleegyezéssel már 17éves korban is feltöltethetem a szám?
Igen.
De minek? Túl fiatal vagy hozzá, később simán megbánhatod. Ha 20 éves korod után még mindig elégedetlen vagy, akkor talán. Amúgy sem olcsó mulatság, honnan van ennyi pénzed 17 évesen?
szerintem nem.
anno 17 évesen így még piercinget se szúrtak nekem.
(azóta már nem is kellene)
szerintem te is megbánnád ha elcsúfítanád magad a plasztikával.
17 évesen még bőven a tanulással kéne foglalkoznod nem azzal,hogy feltöltesd a szád.
Szandika is hogy néz már ki...
már nem azért, de miért nem az illetékes helyen kérdezed meg??? nem hinném, hogy itt sok olyan válaszadó van, aki tudja, vagy tudhatja.
meg kell kérdezni ott, ahol csinálják.
Ha nagyon vékony a szád,ki fog domborodni és sajnos látszani fog, hogy fel van töltve...Azoknak lesz általában szép az eredmény,akiknek alapból van hova és van mit tölteni(ergo vastagabb a szájuk).
Bocs,de ez az igazság....kell úgymond egy jó alapanyag,amivel lehet dolgozni!
Látod pl neki szinte nem volt felső ajka:
És az új filmjében is bazira látszik,hogy nincs mimikája stb és full gáz.Szépen tényleg nem lehet megcsináltatni....
Én a mellem műteném meg szívesen,de még őszintén 1 képet nem láttam még szép tökéletes műciciről,amit én elfogadnék,pdig végignéztem már vagy 1000 fotót...
Biztos szép arcod van,használj szép sminket,szájfényt,pirosítót,legyen mindig ápolt a frizurád,hajad és öltözz csinosan:)Fogadd el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!