Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szülői beleegyezéssel már...

Szülői beleegyezéssel már 17éves korban is feltöltethetem a szám?

Figyelt kérdés
És légyszi normális válaszokat irjatok:-)
2012. jan. 8. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen műtéteket csak 18 fölött csinálnak meg. Amúgy ne akard már feltölteni, annyira hihetetlenül csúnya, és annyira nagyon látszik.
2012. jan. 8. 12:44
 2/20 anonim ***** válasza:

Igen.

De minek? Túl fiatal vagy hozzá, később simán megbánhatod. Ha 20 éves korod után még mindig elégedetlen vagy, akkor talán. Amúgy sem olcsó mulatság, honnan van ennyi pénzed 17 évesen?

2012. jan. 8. 12:45
 3/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem.

anno 17 évesen így még piercinget se szúrtak nekem.

(azóta már nem is kellene)

szerintem te is megbánnád ha elcsúfítanád magad a plasztikával.

17 évesen még bőven a tanulással kéne foglalkoznod nem azzal,hogy feltöltesd a szád.

Szandika is hogy néz már ki...

2012. jan. 8. 12:47
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért mert már több éve szeretném.mert gyülölöm,hogy a felsö ajkam olyan nagyon vékony.nemcsak simán,hanem már csúnyán.amugy nem szilikonnal szeretném,hanem hialuronsavval,és a legkisebb adagot.a pénz az van rá,meg anyukámmal ezt már megbeszéltem,kifizetné.csak nembirok várni 18ig:'(
2012. jan. 8. 12:49
 5/20 A kérdező kommentje:
Jól tanulok,nem akarok műp*csa lenni,csak tényleg nagyon zavar.nem bánnám meg,tudom.meg ha kicsit töltetek bele.akkor nemtünik műnek,plusz a hyaluronsav felszívódik ,na de m1.tényleg nem bánnám meg.akk.komolyan nemlehet? Pedig ugy hallottam szülői beleegyezéssel lehet:'(
2012. jan. 8. 12:53
 6/20 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy lehet. Ha tényleg csak egy kis önbizalomhoz kell, és nem azért, hogy szopós p.csaszád legyen, akkor csináld.
2012. jan. 8. 12:56
 7/20 anonim ***** válasza:

már nem azért, de miért nem az illetékes helyen kérdezed meg??? nem hinném, hogy itt sok olyan válaszadó van, aki tudja, vagy tudhatja.

meg kell kérdezni ott, ahol csinálják.

2012. jan. 8. 12:57
 8/20 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz:-S jólvan.remélem van olyan hely,ahol megcsinálják és jól.:-S:-(
2012. jan. 8. 12:59
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha nagyon vékony a szád,ki fog domborodni és sajnos látszani fog, hogy fel van töltve...Azoknak lesz általában szép az eredmény,akiknek alapból van hova és van mit tölteni(ergo vastagabb a szájuk).

Bocs,de ez az igazság....kell úgymond egy jó alapanyag,amivel lehet dolgozni!

Látod pl neki szinte nem volt felső ajka:

[link]

És az új filmjében is bazira látszik,hogy nincs mimikája stb és full gáz.Szépen tényleg nem lehet megcsináltatni....

Én a mellem műteném meg szívesen,de még őszintén 1 képet nem láttam még szép tökéletes műciciről,amit én elfogadnék,pdig végignéztem már vagy 1000 fotót...

Biztos szép arcod van,használj szép sminket,szájfényt,pirosítót,legyen mindig ápolt a frizurád,hajad és öltözz csinosan:)Fogadd el magad!

2012. jan. 8. 14:11
 10/20 anonim ***** válasza:
Képet a szádról!
2012. jan. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!