Miért kellene elfogadnunk azt ami nem tetszik? Soha nem fogom ezt fel.
Figyelt kérdés
Tapasztalom ezen az oldalon , hogy mindenki azt mondja hogy fogadja el magát , "ez vagy te". Ezzel nem értek egyet.Az elfogadás a gyenge , erőtlen emberek mottója.Semmit sem kell elfogadnunk ami nem tetszik és tudunk rajta változtatni.Küzdeni kell , harcolni , erről szól az élet.Ha én mindent elfogadtam volna az életben ami nem tetszik akkor most nem ülnék itt és valószínű nem is interneteznék és megbuktam volna amikor iskolába jártam.Én harcoltam a végzettségem megszerzéséért , véres órákat töltöttem a matematika könyvek felett.Küzdöttem azért hogy olyan állásom legyen amiről mindig is álmodtam.És végül megcsináltattam az orromat.Senki meg nem mondaná róla hogy ez egy műtött orr.Az élet nem más mint egy nagy küzdelem.Az álmokért harcolni kell , semmi nem fog az ember ölébe pottyanni.2012. jan. 4. 22:28
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom én nem vagyok ez a mindig nem tetszik rajtam valami típus.. nem minden ember ugyanolyan.
12/13 anonim válasza:
általában ha valami nem tetszik a világban, azt magadban nem szereted...elnézést, de ezért érdemes küzdeni, hogy jó legyél matekból és megcsináltasd az orrod? mióta leérettségiztem semmi hasznát nem vettem a negyedfokú egyenletnek, meg a többi marha tantárgynak sem...harcoljál küzdjél, hogy utána meghalj és mindent itt hagyj, és elfelejtsen az egész világ. 70 éven belül azt se fogják tudni hogy te éltél. én inkább olyan értékeket gyűjtök amit magammal tudok vinni, oda ahonnan jöttem.
13/13 anonim válasza:
Aki anyagi okokból nem engedhet meg magának ilyesmit, azt nem lehet plasztikai sebészhez küldeni. Más irányból is meg lehet ám világítani ezt; gyenge vagy, mert képtelen voltál az egyedi adottságaidból kihozni a maximumot és egy apró bibi képes volt az önbizalmad földbe döngölésére. Én ugyan nem ítélek el senkit, aki ilyen eszközökhöz nyúl, de cserébe elvárnám, hogy engem se nézzenek hülyének a jelenlegi külső karakterjegyeimhez való ragaszkodásért. Én így vagyok én, tökéletlenül és emberien. Lehetne vájkálni ebben, csak értelme nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!