Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek? Hisz úgysem fogom...

Mit tegyek? Hisz úgysem fogom hordani!

Figyelt kérdés
Ma keresgéltem a szekrényben és találtam 2 cipős zacskót. Anyukám mondta, hogy apa vett nekem karácsonyra cipőt, ezért kinyitottam, hogy ha nem tetszik, ne a karácsonyfa alatt fejezzem ki. Megláttam 2 olyan cipőt amitől egyszerűen elborzadtam. Szörnyen csúnyák, és tudom, hogy az életben nem venném fel őket. Nem olcsó cipők, ezért nem szeretném apát megbántani azzal, hogy nem hordom. De ha ránézek arra a 2 cipőre egyszerűen a sírógörcs kerülget! Hogy mondjam el neki finoman, hogy le kéne cserélni, mert én ezt a büdös életben fel nem veszem?!
2011. dec. 15. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű cipők ezek ? Lehet, hogy kiegészítőkkel, vagy felvéve jobban néznek ki.
2011. dec. 15. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos :( Egyáltalán nem az én stílusom, az 1-ik fehér rózsaszín és aranyszínű, ez nem tudom, nekem olyan közönséges, a másik fekete és rózsaszín csíkos. Alig hittem el, hogy ennyire nem ismer, pedig mindig vele megyek el cipőt venni! :((( Én inkább a barna, sima fehér vagy fekete cipőket szeretem.
2011. dec. 15. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkapod tégy úgy, mintha nem stimmelne a méret, vagy nem lenne kényelmes a fazon. És mondd azt, hogy egyébként tetszene neked, csak borzasztó kényelmetlen/kicsi/szűk/nagy - és ha lehet inkább együtt menjetek el becserélni, mert neked sajnos ilyen "különleges" lábad van amire nem stimmel bármilyen fazon. Ezzel talán elkerülheted, hogy megbántsd apukádat, aki biztos nagy örömmel vette neked a cipőket.
2011. dec. 15. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)) Jó ötlet! De mind a 2-vel nehéz :(
2011. dec. 15. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kettővel valóban necces. Végülis szoríthatja mindkettő a kislábujjad :-) Vagy amelyik méretben jó (és persze nagyon tetszene) pont olyan van a barátnődnek is és tök ciki egyformában járni... A lényeg, hogy én nem mondanám meg a helyedben ez esetben az igazat.
2011. dec. 15. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jó ötletek! :)))
2011. dec. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!