Miért kellene elfogadnunk azt ami nem tetszik? Soha nem fogom ezt fel.
Én is fiú vagyok és nem tudom elfogadni magam. Egy fogászati rendellenességem van. Hosszú fogszabályzós kezelés és néhány műtét kell a megoldásához. Még nem vágtam bele. Szeretnék is meg tartok is tőle. Így nem tudom elfogadni magam, de kicsit szégyellem is, hogy plasztikai műtét kell. Nemtom ez annak minősül-e. Nagyon szeretnék normálisan kinézni. Meg nem tudom mit szólnának az ismerőseim, ha meglátnának, hogy mi történt. Sztem ha a lányok plasztikáztathatnak akkor a fiúk is.
Bár nem értek egyet ezekkel az orrműtétekkel, láttam már olyan görbe orrú lányt is aki nekem tetszett.
Am nekem is elég küzdelmes életem van. A suli miatt is meg majd az állásaim miatt is sztem ilyen lesz. Minden tiszteletem a kérdezőé.
Ezt az elfogadás dolgot nem igazán értem én se. Én nem tudom elfogadni így magam. Kezdeményezni sem merek, se semmit így. Elég rossz érzés, hogy más srácokért odavannak a lányok, meg nyávognak utánuk, hogy milyen jóképű, én meg nyomoréknak tűnök.
Am kérdező, nem bántásból mondom, de nekem se jött le a szöveged elején, hogy lány vagy. Csak a végén az orrműtétnél vált egyértelművé, mert ez inkább a lányokra jellemző. Nem mondanám, hogy férfias a szöveged, de úgy inkább egy erősebb személyiségre utal, aki szembeszáll a problémáival. Kár, hogy kevés ilyen lány van, mert sztem nagyon vonzó tulajdonság
21f
Mindig lesz ami nem tetszok es meg akarod valtoztatni.
Amint elered amit akartal, mar ki is talalod, mi a kovetkezo cel.
Az igazi boldogsag nem az ilyen dolgokbol jon ezek csak pillanatnyi oromok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!