Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek szükségem van...

Szerintetek szükségem van orrplasztikára? (kép)

Figyelt kérdés

Profilból egyáltalán nem görbe, csak így stréhen van benne egy ilyen bütyökféleség. 26F

[link]

2011. nov. 26. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha téged zavar akkor csináltasd meg, mert ha már ide feltetted a kérdést akkor biztos sokat rágódsz rajta, hogy megműttesd az orrod vagy sem.

Kedves utolsó válaszoló: Leírnád a nevét az orvosodnak?(Én is szeretném megműttetni az orromat.)

2011. nov. 30. 07:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem Dr Kárász Tamás csinálta és tökéletesen megvagyok elégedve az eredménnyel , pontosan olyan lett amilyet megbeszéltünk a számítógépes tervezéssel megterveztünk.
2011. nov. 30. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Azért választottam ezt az orvost mert ő szokott operálni a lakhelyemhez közeli klinikán és nem csak Budapesten meg sokan őt ajánlották.Egyébként nagyon kedves , segítőkész és semmire nem tukmál rá.Először Rezek doktort akartam de őt sajna nem tudtam elérni meg állítólag nagyon be van táblázva.Én mindenképpen sztár dokit választottam mivel voltak referenciái és nem bíztam a véletlenre.
2011. nov. 30. 14:13
 14/16 anonim válasza:
Hát, mivel fiú vagy nem gáz ez az orr.
2011. dec. 4. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Pasiként szerintem tök fölösleges megműttetni, ettől is egyedibb lesz az arcod. Ami engem illet, Én még egy lányon sem tartanék csúnyának egy hasonlót.
2011. dec. 8. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten sármos.

27 n

2011. dec. 12. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!