Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek szükségem van...

Szerintetek szükségem van orrplasztikára? (kép)

Figyelt kérdés

Profilból egyáltalán nem görbe, csak így stréhen van benne egy ilyen bütyökféleség. 26F

[link]

2011. nov. 26. 22:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Valamint megváltozhat tőle a hangom?
2011. nov. 26. 22:20
 2/16 anonim ***** válasza:

Ne mások véleménye alapján dönts! :)

Ha a pénztárcád megengedi, és úgy érzed, hogy több lenne tőle az önbizalmad, vagy esetleg ez a szépséghiba hátráltat Téged valamiben, akkor válaszd a műtétet. :)

Azt nem tudom, hogy a hangod megváltozna-e tőle, de szerintem nem.

2011. nov. 26. 22:23
 3/16 A kérdező kommentje:

Feltételezzük hogy megengedhetem magamnak.

Mégiscsak kíváncsi lennék hogy ti mit gondoltok.

2011. nov. 26. 22:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az orrod annyira csúnya lenne. Bár, nekem a külső tényleg másodlagos...
2011. nov. 26. 22:46
 5/16 anonim ***** válasza:
én olyan vagyok, akinek nagyon számít a külső, de a karakteres orrokkal semmi bajom, sőt néha vonzó is lehet. és a plasztikázás nem is jó, ált. az emberek nem szeretik ha valakin vmi nem természetes
2011. nov. 26. 23:07
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem férfias az ilyen orr.
2011. nov. 27. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Előző hozzá szólóhoz csatlakozom. Férfias ez az orr! :-)
2011. nov. 27. 10:08
 8/16 anonim ***** válasza:
De hát az emberek nem tudják majd, hogy az nem természetes... Amúgy nekem is ilyesmi orrom van, hogy van rajta egy ilyen kis bütyök és én is megműttetném, ha lenne rá pénzem.
2011. nov. 27. 10:09
 9/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha egy orrhoz hozzányúlnak, akkor mindenki tudja, hogy az nem természetes... Nekem akárki akármit mondhat, egyszerűen látszik rajta.
2011. nov. 27. 11:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Akik plasztika szakértők azok ki tudják szúrni hogy műtve volt mivel túl tökéletes , szabályos lesz.Én is megműttettem az orromat férfi létemre , hasonló volt a tiédhez , így jobban érzem magam sokkal.Az az érzés amikor leveszik róla a kötést nos az leírhatatlan , új fényben látod az arcodat és mikor mész haza állandóan a kirakat tükrében fogod nézni az orrodat.Csodálatos érzés volt kijavítani az arcom hibáját.Több műtétet nem tervezek csak akkor ha megjelennek a rácok akkor majd ráncfelvarrás , botox megy egyéb..
2011. nov. 29. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!