Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » KÉPEK! Szerintetek is szüksége...

KÉPEK! Szerintetek is szükségem lenne orrplasztikára?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan mondták hogy nagy az orrom és széles,szerintem is! Nagyon nem szeretem,apámtól örököltem.

Még csak 14 éves vagyok,így más szemével is szükséges a palsztikai műtét? Vgay várjak vele 18ig hátha változik valami?

én nagyon gyűlölöm. Más szemével is ennyire csúnya? Képek: [link]

[link]

[link]

Köszönöm előre is a válaszokat.

14:L

2011. ápr. 14. 19:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A világon semmi szükséged rá. Ettől egyéni az arcod, és bizonyos embereknél (mint pl. nálam), ez számít elsősorban. Miért szeretnél egy elfogadott sémához hasonlítani?
2011. ápr. 14. 19:31
 2/27 anonim ***** válasza:
Egyébként sok szép lányt ismerek hasonló méretű orral.
2011. ápr. 14. 19:31
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

istenem ez a kegyetlen világ, eltorzítják az ideálképeket.

GYÖNYÖRŰ ORROD VAN, legalább kapsz rajta levegőt. és amit ne feledd, hogy KARAKTERES. ki akar egy kate moss orrot?

fogadd el önmagad, s légy az, aki vagy.

http://www.youtube.com/watch?v=s4Rax2PXiWA

2011. ápr. 14. 19:32
 4/27 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép, nőies lány vagy és egyáltalán nincs szükséged plasztikai műtétre! ha pedig felnőtt korodban is nagyon utálni fogod az orrod, megműtheted. ez nem csak külsői kérdés, hanem a belsődtől is függ. el tudod e fogadni magad olyannak, amilyen. és ha van egy pasi, aki szeret, (vagy lesz) ő olyannak fog szeretni, amilyen vagy! sok nőnek pici orra van, mégis megműti, pedig nem lenne rá szüksége...
2011. ápr. 14. 19:33
 5/27 habibi ***** válasza:
szerintem nincs vele semmi baj, de hidd el az enyém rosszabb (nagyon görbe és csontos), de eszembe sincs megcsináltatni, mert ez az ismertetőjegyem és büszke vagyok rá :)
2011. ápr. 14. 19:34
 6/27 anonim ***** válasza:

Az első kép nagyon előnytelen, a másik kettőn jól nézel ki, komolyan mondom.

Semmi baj az orroddal, hidd el!

(De sajnos előre látom már a szemét válaszokat, jönnek majd a kötekedők, akiknek nem az orrod lesz a probléma...:-/ De ne törődj a bunkókkal, le kell sz@rni.)

2011. ápr. 14. 19:35
 7/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem teljesen rendben van az orrod.

Ne változtass rajta! :)

21/L

2011. ápr. 14. 19:37
 8/27 anonim ***** válasza:
46%

Semmi baj nincs az orroddal, de ezt a rettentő narancssárga-szőkét sürgősen felejtsd el! XD

Pl. Sarah Jessica Parker orra ennél nagyobb, és mégis egész jól elvan vele.

Jennifer Aniston orra se kicsi, kb. olyasmi, mint a tiéd.

:)

2011. ápr. 14. 20:01
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2011. ápr. 14. 20:13
 10/27 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell plasztikázni:) nekem is van egy kis görbeség ha oldalról nézem az orrom egy kis görbeség benne de szerintem pont ez az egyedi, úgyhogy ne plasztikáztasd! meg ráadásul nemtudod, hogy mien lesz a végeredmény ha megcsináltatnád
2011. ápr. 14. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!