Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » KÉPEK! Szerintetek is szüksége...

KÉPEK! Szerintetek is szükségem lenne orrplasztikára?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan mondták hogy nagy az orrom és széles,szerintem is! Nagyon nem szeretem,apámtól örököltem.

Még csak 14 éves vagyok,így más szemével is szükséges a palsztikai műtét? Vgay várjak vele 18ig hátha változik valami?

én nagyon gyűlölöm. Más szemével is ennyire csúnya? Képek: [link]

[link]

[link]

Köszönöm előre is a válaszokat.

14:L

2011. ápr. 14. 19:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. ápr. 17. 15:30
 22/27 t.ili válasza:

Ha csak 14 éves vagy,akkor még fog változni az arcod!

Most fog majd karakterizálódni!

Másoknál ez után tűnnek el a gyermeki hájacskák az arcról!

Mire 20 éves leszel,lezajlik ez a folyamat,és eszedbe sem jut ez a buta kérdés!:)))

2011. ápr. 17. 23:28
 23/27 anonim ***** válasza:

Tényleg nem véletlenül van korhatár kitalálva az ilyen műtétekhez! Én is gyűlöltem (nem nem szerettem, gyűlöltem) az orrom amíg tini voltam. És tudod mit? Most szépnek tartom az arcomat,és nem csak én hitettem el magammal, egyszerűen úton útfélen sikerélményem van.

Kis idő elteltével az ember megtanulja magát sminkelni (nagyobbnak látszó szemektől nyilván kisebbnek néz ki a többi), és előttem már nagyon okosan írták, ez a "babaháj" is hipp-hopp eltűnik az arcról, sokat változik a karaktere 1-2 évleforgása alatt.

Én örülök, hogy nem hagytak kés alá feküdni. És később, ha még mindig elégedetlen vagy a külsőddel -bárkivel megeshet-, nyugodtan, felnőtt, érett fejjel kérhetsz időpontot a dokinál. Az még 4 év, szóval javaslom a barátkozást a tükörrel ;)

Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem tökéletesen passzol az orrod az arcodhoz. Kár,hogy idősebbnek akarsz látszani, mint amennyi vagy, 24 éves leszelmég, de 14 már sosem :)

Üdv, egy 27 éves szamaritánus ;)

2011. ápr. 18. 00:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Felesleges. Ne foglalakozz vele, evvel párhuzamba jön, ha nem stresszelsz rá, h jól érzed magad, és azt látják mások is. Szexepil.
2011. ápr. 21. 12:01
 25/27 anonim ***** válasza:

Igen, szükséged lesz egy orrplasztikára.

Nem az a fő baj az orroddal, hogy széles, hanem hogy domború az orrhát, és az enyhén homorú a szép. Sokkal jobban fogod érezni magad egy kisebb, kicsit piszébb orral.

Valóban változni fog még az orrod, de kisebb már nem lesz, csak nagyobb. Ha van pénzed, menj el most konzultációra egy plasztikai sebészhez, bár valószínűleg azt fogja mondani, hogy még várni kéne vele.

Én ezeket az orvosokat ajánlom:

Dr. Rezek Ödön

Dr. Csuha Lajos

Mindkettőnél ingyenes a konzultáció, Rezek doktornál a Orr-Fül-Gége klinikán, Csuha doktornál a magánklinikán.

2011. ápr. 23. 13:16
 26/27 anonim válasza:
de kettő is elférne rajtad
2011. ápr. 30. 17:47
 27/27 anonim ***** válasza:
VV Szandikának is mániája volt, hogy milyen ronda az orra. Sztem a műtéte óta rosszabb lett. Maga az orr így "ideális", de nem illik az arcára sehogyse... mondjuk afölé a virsliszáj fölé mi illik?... nah mindegy, a példáját azért hozom, hogy vigyázz a műtétekkel, mert lehet, hogy nem fogod jobban érezni magad tőle, és csak bekerülsz egy műtét-spirálba. Én magamról tudom, ha csináltatnék nagyobb melleket, rögtön zsírleszívásra kezdenék gyűjteni, meg orrplasztikára... ezért nem szabad elkezdeni sem, fejben kell megdolgozni az elfogadásért.
2011. máj. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!