KÉPEK! Szerintetek is szükségem lenne orrplasztikára?
Nagyon sokan mondták hogy nagy az orrom és széles,szerintem is! Nagyon nem szeretem,apámtól örököltem.
Még csak 14 éves vagyok,így más szemével is szükséges a palsztikai műtét? Vgay várjak vele 18ig hátha változik valami?
én nagyon gyűlölöm. Más szemével is ennyire csúnya? Képek: [link]
Köszönöm előre is a válaszokat.
14:L
Mivel hosszúkás az arcod és magas a homlokod,nem illene hozzád a kissebb orr. Semmi baj nincs vele, tökéletesen illik az arcvonásaidhoz! Egy kerek fejformájú,alacsony homlokú lányon furcsa lenne a Te orrod,de neked ez áll jól! A természet szépen megoldotta hidd el! Nézzd meg a Bódi Szilvi orrát,persze ne a kiretusált képeken,hanem amikor természetes. Neki sincs kicsi orra,mégis illik hozzá és nőideál lett.
Viszont ami tényleg szörnyű,az a sárga hajad!!! Sokkal szebb vagy természetes barnán!!! Azonnal jelentkezz be a fodrászodhoz :))
Szia
Nekem is ilyesmi volt és megműtettem 18 éves koromban (addig nem is csinálják meg). Én nem szerettem hogy ilyen orrom volt, és most megkövezhettek nyugodtan de nekem nem tetszik. Nem azért műtettem meg, mert másoknak nem tetszett, hanem mert nekem nem tetszett. Kiscsaj hagy adjak egy tanácsot: mindenkinek sosem tudsz majd megfelelni, ezért ne is próbálj. Az legyen a legfontosabb hogy mikor tükörbenézel, elégedett légy magaddal. Úgy dönts, ahogy neked jó, ne másoktól várd a döntést:)
Sok sikert
20/
Utolsó előtti: kérhetnék képet előtte/utána? Nagyon érdekelne, én is gondolkodom rajta. Nekem is görbébb és kb ennyire széles. Engem nem zavarna, de látom, hogy másokat zavar. (pl amikor beszélgetek vkivel, általában az orromat nézik és hát nem jó érzés). A "kultúráltabb emberek" be is szólnak, hogy "Jézusom mekkora orra van!".
Egyszer ültem egy buszon, ahol egy néni ült mellettem és mondta, hogy Neki is ilyen orra volt, de megműtette és én is műttessem meg, nem fogom megbánni. Adott címet is, hogy hol csináltatta, és mondta, hogy több százezret elkérnek, de el kell menni egy pszichológushoz, aki megállapítja, hogy lelkileg megvisel stb és akkor ingyen megcsiálják.
Nem tudom,hogy hány évesek és milyen orral írtak előttem.Nem áll módomban megbántani senkit és nem hurrogom le a válaszolókat,de!
Kb.13-14 éves korom óta tervezem,hogy megműttetem az orrom.100ból 2 ember mondja azt amit idáig itt leírtak.És? Én gyűlölöm,rosszul vagyok minden fotótól amit meglátok magamról.30 éves vagyok,van egy 19hónapos kisfiam,tehát nem tini hóbortról beszélek.Rég eldöntött dolog,hogy megműttetem csak az anyagiak még nem tették lehetővé.Kedves kérdező!Lányoknál 16 fiúknál 18 a minimum korhatár.Tehát 2 évig még biztos,hogy ezzel az orral kell élned.Teljesen megértem a problémád,Őszintén megmondom,hogy nem tettszik az orrod.Nem azt mondom,hogy kicsi pisze orr jobban menne az arcodhoz,mert lehet az ellenkezőjét érnéd el!Ha eltökélt szándékod változtatni rajta menj el később egy orvoshoz,konzultálj vele,csinálnak képet és meg tudod nézni számítógépen,hogy milyen változtatás lenne számodra ideális!Sok sikert és kitartást addig is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!