Linkelnétek képet 435 cm3-s szilikon mellről?
Figyelt kérdés
hogy mégis az mekkora, mert nem tom elképzelni. és sajnos a neten sem találtam. előre is köszi2011. nov. 20. 13:31
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2011. nov. 23. 13:46
3/7 anonim válasza:
ez attol is függ h a nönek mekkora a mirigyállománya.
nekem 440-es van.
4/7 anonim válasza:
Hülyeség ez alapján keresgélni, mert egy keskeny mellkasú 150 centis csajon ez a méret óriási, míg egy 175 centisen, akinek szélesebb ugye a válla, háta, mellkasa, ugyanez a méret sokkal kisebbnek hat, és igen, az se mindegy, mekkora volt az alap....
5/7 anonim válasza:
Az is szamit, hogy mekkora termeszetesen. Meg az is, hogy izom ala vagy fele rakjak.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Igazából nem az implant mérete számít, hanem a te saját mellkas-méreted, testarányaid, illetve persze a saját mirigyállomány nagysága is.
Én 400 cc-s implantot kaptam, de elég széles vállú-csípőjű vagyok, és hatásra sokkal nagyobbnak tűnik egy ismerősömé, aki 325-öst kapott (ha jól emlékszem), viszont ő alacsony, vékony típus. Neki amúgy nulla saját cicije volt.
Ha szeretnél összehasonlítgatni, akkor ajánlom neked a hoxa.hu-n, keress rá az egyik fórumra: mellplasztikai tapasztalatok (úgy emlékszem, ez a pontos cím), ott regisztrálsz, és van egy képgaléria a műtét előtt és után álló lányokról, illetve a fórumon is nagyon sok hasznos tanácsot adnak!:)
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ!
2011. nov. 27. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!