Kis mellű vagyok és nagyon zavar. Plasztikára nincs pénzem. Nincs valakinek valami étkezési tanácsa vagy akármi ilyesmi amivel legalább minimális növekedést érhetnék el?
Előszőris, húzd ki magad, sok múlik a tartáson, a mellizom erősségén. Ne hordj melltartót, még a legkisebbet sem. Ne végezz mell izom erősítő gyakorlatokat, attól csak lefogy a cicid mind a body bildereknek. Egyél szénhidrátot, rostban gazdag ételeket, fehérjét, zsírt. Mozogj sokat hogy azért el ne hízz (ha csak nem vagy sovány) igyál sok folyadékot: víz, rostos üdítők. Ne igyál kávét, ne cigizz mert attól hajlamosak fogyni, mert keveset esznek a pótcselekvés miatt. Az ösztrogén tartalmú fogamzásgátlók segítenek, és a rendszeres szexuális élet. Meleg hideg váltózuhannyal tornáztasd a melleid, valamint enyhén mazzsírozd és a bőrradír is felpesdíti kicsit.
Olvastam, hogy a lábfejen vannak a mell pontjai, az ujjaktól felfele, azaz magad felé kell mazzsírozni a lábfejet egészen a bokáig, majd a hónalj alatt és a mellek alatti részt is, Napi fél óra. A háton is vannak akupresszúrás pontok, a mell pontjait érdemes megkeresni, vannak erre specializálódott szakkönyvek, de google ben is rákereshetsz. Én is ezzel a dologgal küszködöm amúgy :)
én használtam beauty breast és szart sem ért. max akkor nőhet tőle, ha jobb lesz az étvágyad és hízol :)
ennyi erővel béres cseppet is lehetne szedni.
amúgy genetika, mindenkire másként hat, úgyhogy arra nem szabad adni. viszont a legtöbb nőnek ezektől a fogamzásgátlóktól nőtt a melle leginkább. Yadine, Novynette, Regulon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!